پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۹ آبان ۱۳۹۳، ۱۰:۵۴

زم:

هیچ فرهنگی بدون ادبیات امکان رشد ندارد

هیچ فرهنگی بدون ادبیات امکان رشد ندارد

آبادان - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور گفت: هیچ فرهنگی بدون بهره بردن اصولی و صحیح از ادبیات امکان رشد ندارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد علی زم پنج شنبه شب در حاشیه آیین شعر خوانی و داستان خوانی حماسه ذوالفقاری آبادان که در محل تالار مهر این شهر برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در شهر آبادان شعرای خوب و زیادی وجود دارد که باید امکانی برای رشد و تعالی و درخشش آنها ایجاد کرد.

وی افزود: به طور حتم این جلسات باید به صورت ماهانه در حوزه شعر و ادبیات ادامه پیدا کند. باید قصه های و اشعار شاعران آبادانی در قالب های جنگی و فردی منتشر شود.

معاون فرهنگی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور تاکید کرد: برگزاری آئین شعرخوانی می تواند در ارتقای سطح فرهنگی شهرهای آبادان و خرمشهر نقش زیادی داشته باشد.

زم ادامه داد: هیچ فرهنگی بدون ادبیات امکان رشد ندارد. شاید مخاطب ادبیات کم باشد اما ادبیات تاثیر جدی در سینما و تئاتر و همچنین فرهنگ مردم دارد.

وی بیان کرد: باید به صورتی برنامه ریزی کنیم که آیین شعر خوانی و داستان خوانی در آبادان به صورت جدی ادامه پیدا کند و ماهانه سه رویداد ادبی را در این شهر داشته باشیم. سازمان منطقه آزاد اروند آئین شعرخوانی را به صورت مطلوبی اجرا کرد و باید این برنامه ها از سوی آنها تداوم داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم مسئولان فرهنگی سازمان منطقه آزاد اروند، شاعران مطرح بومی و کشوری همچون آتوسا صالحی، اسماعیل امینی و همچنین قاسمعلی فراست نخستین رمان نویس جنگ حضور داشتند.

 

کد خبر 2413112

برچسب‌ها