پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۹ آبان ۱۳۹۳، ۱۴:۲۶

حسینی:

۵۰ ویژه برنامه هفته کتاب در شهرستان دشتی برگزار می شود

۵۰ ویژه برنامه هفته کتاب در شهرستان دشتی برگزار می شود

بوشهر - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار دشتی گفت: ۵۰ ویژه برنامه هفته کتاب در شهرستان دشتی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسینی ظهر دوشنبه در نشست انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان دشتی اظهار داشت: آنچه که در زندگی روزمره مردم از اهمیت برخوردار و نقش آفرینی می کند، مطالعه کتاب و کتابخوانی است.

وی با بیان اینکه اعضای انجمن هفته کتاب را غنیمت شمرده و گام هایی در راستای بالا بردن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی بردارند، افزود: مهمترین هدف ما در هفته کتاب و کتابخوانی ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی است.

حسینی بیان کرد: هفته کتاب برای کتابخانه ها و کتابداران بهار اندیشه و مطالعه است و در طول هفته کتاب تمام بیلان کاری و تلاش‌های یک ساله متولیان امر کتاب و کتاب نویسی در جامعه فرهنگی عرضه کنند.

وی بر ضرورت ارتقا و شاخص‌های مطالعه، زیر ساخت‌ها و همچنین پیشبرد اهداف کتابخانه ها تاکید کرد و افزود: ترویج نهضت مطالعه کتاب و کتابخوانی در جامعه نیازمند مشارکت همه افکار و دستگاه‌هاست.

 معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار دشتی اضافه کرد: یکی از شاخص‌های ارزیابی رشد وتوسعه و پیشرفت هر کشوری در عصر حاضر، میزان مطالعه و کتابخوانی، سرانه مطالعه، میزان توسعه و مصرف اطلاعات و کالاهای فرهنگی در جامعه است.

وی با بیان اینکه بهترین وسیله انتقال میراث ادبی از نسلی به نسل دیگر کتاب است، خاطر نشان کرد: همکاری روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی و رسانه‌ها نقش مهم و اساسی در زمینه تشویق آحاد جامعه نسبت به کتابخوانی می توانند ایفا کنند.

حسینی ادامه داد: دستیابی به جایگاه واقعی کتاب و کتابخوانی در فرهنگ عامه و برجسته سازی کتابخوانی در فرهنگ عمومی شهروندی مورد تاکید موکد است.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار دشتی تصریح کرد: همه دستگاه‌های اجرایی باید در سرانه و سیر فرهنگی کتاب بعنوان کالای مورد نیاز در دستور کار قرار دهند.

رئیس اداره کتابخانه عمومی شهرستان دشتی نیز گفت:‌۲۴ تا ۳۰ آبان ماه به نام هفته كتاب و كتابخواني و كتابدار نامگذاري شده است که برنامه هاي متنوعي در سطح شهرستان انجام خواهد گرفت.

مجتبی عباسي افزود: در حال حاضر هفت باب كتابخانه عمومي در سطح شهرستان وجود دارد و بيش از ۸۷ هزار جلد كتاب در اين كتابخانه ها موجود است.

وی به برنامه‌های هفته کتاب اشاره و تصریح کرد:در این هفته بيش از ۵۰ برنامه مختلف فرهنگي در سطح شهرستان انجام مي شود که مهمترین آنها تقدير و تجليل از برترين هاي عرصه فرهنگي، فعاليت‌هاي فرهنگي و اطلاع رساني،بازديد مدارس از كتابخانه ها، عضويت رايگان افراد در كتابخانه ها، برگزاري جلسات نقد و برسي كتاب، برگزاري مسابقات فرهنگي و برگزاري نمايشگاه كتاب است.

کد خبر 2418471

برچسب‌ها