۲۶ آذر ۱۳۹۳، ۱۸:۱۹

مهرجو:

نتایج برنامه‌های پژوهشی باید راهگشای رفع مشکلات مردم باشد

نتایج برنامه‌های پژوهشی باید راهگشای رفع مشکلات مردم باشد

دشتی - فرماندار شهرستان دشتی گفت: نتایج برنامه‌های پژوهشی باید راهگشای رفع مشکلات مردم باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا مهرجو بعد از ظهر چهارشنبه در مراسم هفته پژوهش و سالروز وحدت حوزه و دانشگاه  با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب تاکنون شاهد آثار متعددی در حوزه و دانشگاه بودیم اظهار داشت: دشتی با داشتن مراکز آموزشی و حوزی یکی از شهرستان‌های قوی عرصه‌های علمی و آموزشی است که با وجود این مراکز واساتید برجسته در سطح شهرستان باید در راستای بر طرف کردن مشکلات شهرستان گام برداشته شود.

وی به فلسفه پژوهش و تحقیق اشاره و افزود: کار اصلی پژوهش چاره اندیشی و ارائه راهکار برای رفع مشکلات جامعه است.

فرماندار دشتی اضافه کرد: در سطح جامعه مسائل و مشکلات عدیده ای وجود دارد که بهترین راهکار ارائه  طرح‌های پژوهشی کاربردی است.

مهرجو بیان کرد: کارهای پژوهشی و تحقیقاتی می تواند مشکلات را یکی پس از دیگری حل کند و نتیجه کار پژوهش باید تبدیل به ثروت شود.

وی بیان کرد: کشورهای پیشرفته دنیا که از منابع خدادادی کمتری برخوردار هستند وقتی بررسی می کنیم به این موضوع پی می بریم که به کارهای پژوهشی و تحقیقاتی توجه ویژه ای داشته اند.

مهرجو اضافه کرد: اگر ما می خواهیم در عرصه علمی و پژوهشی حرفی برای گفتن داشته باشیم باید به این بخش توجه کنیم و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نورزیم.

فرماندار دشتی خاطر نشان کرد: تاکنون کارهای خوبی در کشور صورت گرفته و پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه های علمی و پژوهشی حاصل شده است.

وی یادآور شد: دولت تدبیر وامید نیز توجه خاصی به امر پژوهش دارد و نیاز است دانشگاهیان به عنوان پیشگام در این عرصه حضور پررنگتری داشته باشند.

مهرجو بیان کرد: نتایج این پژوهش ها باید در راستای حل مشکلات شهرستان و استان باشد تا بتوانیم با کمک همدیگر برخی از مشکلات موجود را رفع کنیم.

وی گفت: با وجود منابع انسانی قوی که در سطح استان و شهرستان وجود دارد می طلبد حرکت های جدیدی آغاز شود و طرح اقتصاد مقاومتی که از منویات مقام معظم رهبری است تحقق آن در گرو کارهای پژوهشی و تحقیقاتی است.

غلامرضا مهرجو با تقدیر از تلاش‌های علیرضا چمکوری رئیس دانشگاه آزاد خورموج گفت: انصافا از بدو حضور وی در شهرستان اقدامات و کارهای خوبی در بخش‌های مختلف در دانشگاه صورت گرفته است.

کد خبر 2445636

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha