زین العابدین عرب در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه این سمینار با حضور روسای هیئت کشتی سراسر کشور و مسئولین فدراسیون برگزار می شود، گفت: این سمینار برای دومین بار در کشور صبح فردا در شیراز برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: رئیس فدراسیون و هیئت رئیسه از امشب وارد شیراز می شوند و در اولین برنامه با استاندار فارس دیدار خواهند کرد.
رئیس هیئت کشتی استان فارس افزود: در این جلسه مباحثی در خصوص وضعیت خانه کشتی فارس و حمایت برای کسب میزبانی مسابقات بین المللی کشتی مطرح می گردد.
عرب تصریح کرد: دومین سمینار نیز از صبح فردا آغاز خواهد شد که طی آن بررسی مشکلات بودجه و قوانین کشتی مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.
وی تاکید کرد: این سمینار یک روزه است و بحث اصلی هم اندیشی در میان روسای هیئت های کشتی استان های کشور با مسئولین فدراسیون است.
نظر شما