۲۰ دی ۱۳۹۳، ۱۷:۵۶

هفته نخست لیگ دسته اول فوتسال قم/

پاس، شهرداری و آتلیه طهران کار خود را با پیروزی آغاز کردند

پاس، شهرداری و آتلیه طهران کار خود را با پیروزی آغاز کردند

قم - تیم‌های فوتسال پاس، شهرداری و آتلیه طهران در هفته نخست لیگ دسته اول فوتسال قم کار خود را با پیروزی آغاز کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته نخست از فصل جدید رقابت‌های فوتسال لیگ دسته اول باشگاه‌های استان قم عصر شنبه با برگزاری ۳ مسابقه در سالن ۲هزار نفری مجموعه ورزشی شهید حیدریان ادامه یافت و در مسابقات برگزار شده ۱۳ گل به ثمر رسید.

در روز دوم از هفته نخست، ابتدا تیم‌های پاس و شهید رئیس کرمی در سالن شهید حیدریان قم به مصاف هم رفتند که این مسابقه با برتری ۴ بر صفر تیم فوتسال پاس به پایان رسید.

دیدار تیم‌های شهرداری قم و نبرد، جذاب‌ترین مسابقه روز دوم هفته نخست بود که در این مسابقه نزدیک و تماشایی در ‌‌نهایت تیم شهرداری قم موفق شد ۴ بر ۳ تیم فوتسال نبرد را شکست دهد و ۳ امتیاز با ارزش از این بازی به دست آورد.

دیدار تیم‌های آتلیه طهران و مقاومت، آخرین مسابقه هفته اول لیگ دسته اول فوتسال قم را برگزار کردند که در این مسابقه تیم مدعی آتلیه طهران با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی رسید و فصل را با پیروزی آغاز کرد.

در حساسترین مسابقه روز اول از هفته نخست دو تیم مدعی قهرمانی آرش و تجهیزات آشپزخانه ایران به دیدار هم رفتند که این مسابقه سراسر جذابیت و پرگل در ‌‌‌نهایت با برتری ۵ بر ۴ آرش به پایان رسید.

تیم فوتسال سید ذاکر نیز در دیدار برابر امید با ارائه یک بازی بر‌تر موفق به کسب پیروزی ۳ بر صفر شد و گام نخست را محکم را در این مسابقات محکم برداشت تا امیدوار به تکرار قهرمانی خود باشد.

در سایر دیدار‌ها تیم فوتسال صدراسیستم قم یک بر صفر برابر آتلیه طهران نوین به برتری رسید و آهن آلات خلیج فارس که فصل گذشته در یک قدمی سقوط در لیگ یک، ماندنی شده بود برابر آپکوپارس با یک گل بازنده شد.

این مسابقات از روز دوشنبه ۲۲ دی ماه با برگزاری دیدار تیم‌های مقاومت با صدراسیستم و آتلیه طهران با پاس وارد هفته دوم می‌شود.

کد خبر 2462078

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha