به گزارش خبرنگار مهر، جمعی از جانبازان وایثارگران استان پس از نماز جمعه جمعه و شرکت در راهپیمایی محکوم کردن اهانت به مقدسات دینی با حضور در دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین با ایشان دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار آیت الله باریک بین ضمن قدردانی از تلاشهای ارزشمند حماسه سازان دوران دفاع مقدس اظهارداشت: شما جانبازان و ایثارگران از افتخارات ارزشمند این نظام مقدس جمهوری اسلامی هستید که در دوران دفاع مقدس و انقلاب و تمامی عرصه های این نظام برآمده از خون شهدا حضوری موثر و تعیین کنده ایفا کردید.
وی افزود: همه باید قدردان ما باشند که برای صیانت از ارزشها سلامت خود را به خطر انداخیتد و با اتکاء به ایمان سختی های دوران جانبازی را تحمل می کنید.
امام جمعه قزوین در پایان از خدمات جانبازان وایثارگران در دوران دفاع مقدس قدردانی کرد.

در این دیدارغلامرضا حقایق پورمدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ضمن قدردانی از توجه ویژه نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین نسبت به خانواده های معظم شهدا بویژه جانبازان وایثارگران سرافرازگفت: با نگاه و توجه ویژه حضرتعالی به جانبازان این یادگاران هشت سال دفاع مقدس روحیه مضاعف یافته اند.
مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران تصریح کرد: جانبازان و ایثارگران حق زیادی بر مردم دارند و با رشادت خود در هشت سال دفاع مقدس نمایش قابل قبول وماندگاری از خود نشان داده ونگذاشتند دشمنان به این خاک مقدس تعدی کنند لذا باید یادشان را همواره زنده نگداریم و جایگاهشان در نظام همچنان متعالی باشد.
وی افزود: بدون شک ایثارگران وجانبازان گرانقدر پشتوانه های مستحکم این انقلاب اسلامی بوده ونباید این فداکاری وایثار این عزیزان در جامعه به فراموشی سپرده شود.
این مسئول تصریح کرد: امروز وظیفه داریم از ارزشهای والای این نظام مقدس جمهوری اسلامی حفاظت و پاسداری کنیم و در خدمت جانبازان وایثارگران وخانواده شهدا باشیم.


نظر شما