به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید محمد صالحی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: اواخر بهمن ماه سال جاری نهمین دوره طرح ارتقای امنیت اجتماعی در طول یک هفته اجرا شد. در ۱۱ ماه اخیر در زمینه سرقت شاهد یک درصد کاهش جرم سرقت و شش درصد افزایش کشف بودیم. همچنین در زمینه کشفیات پلیس مبارزه با مواد مخدر در ۱۱ ماهه امسال در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصد افزایش انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی بودیم.
وی افزود: پلیس مبارزه با مواد مخدر در ۱۱ ماهه امسال موفق به انهدام ۸۵ باند تهیه و توزیع مواد مخدر شده که در این زمینه سه درصد افزایش نسبت به سال گذشته داشت. در این انهدام باندها، ۱۰ هزار و هشت نفر دستگیر شده که تعدادی از آنها به کمپ های ترک اعتیاد معرفی شده و تعدادی نیز به مراجع قضایی تحویل داده شدند. چهار هزار و ۶۰۰ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی و سنتی از این باندها کشف شد.
جانشین فرماندهی انتظامی خوزستان تصریح کرد: بهمن ماه امسال در زمینه تمامی سرقت ها شاهد ۹ درصد کاهش سرقت و چهار درصد نیز افزایش کشف داشتیم. همچنین ۷۲ درصد از کل سرقت های ۱۱ ماهه امسال را توانستیم کشف کنیم.
افزایش تصادفات در خوزستان
صالحی بیان کرد: در زمینه تصادفات در مجموع افزایش داشتیم ولی در متوفیان ناشی از تصادفات ۲۰ درصد کاهش در درون شهری و برون شهری داشتیم. بعد از تشکیل قرارگاه سرقت در ۱۰ شهر خوزستان که بالاترین فراوانی جرائم را داشتند به صورت ماهانه طرح های ارتقا امنیت را به اجرا گذاشتیم.
وی تاکید کرد: در نهمین دوره طرح ارتقای امنیت توفیقات خیلی خوبی داشتیم. در سرقت مسلحانه افزایش کشف ۱۰۰ درصدی و در زمینه سرقت به عنف، ۵۵ درصد افزایش کشف و چهار درصد نیز افزایش دستگیرشدگان را داشتیم.

جانشین فرماندهی انتظامی خوزستان یادآور شد: در ۱۱ ماه اخیر ۴۰ دستگاه خودرو مسروقه و ۱۳۷ دستگاه موتور سیکلت از سارقان کشف شد. در طرح ارتقای امنیت اجتماعی توسط کارآگاهان پلیس آگاهی یک باند حرفه ای پنج نفره سارقان خودرو در اهواز دستگیر و تعداد ۱۲ دستگاه خودرو و پنج دستگاه موتور سیکلت از آنها کشف شد. همچنین باند سه نفره سارقان گوشی نیز شناسایی و دستگیر شده و بیش از ۱۰۰ دستگاه گوشی تلفن همراه از آنها کشف و ضبط شد. باند سه نفره سارقان کیف قاپی که با موتور و خودرو پژو ۴۰۵ اقدام به سرقت می کردند هم شناسایی و دستگیر شدند.
صالحی عنوان کرد: تعداد ۴۱ باب منزل توزیع کنندگان و تهیه کنندگان مواد مخدر پلمپ شد. در این زمینه نیاز به شاکی خصوصی نبوده و تنها گزارش دادن کافی است. نیروی انتظامی هیچ اقماضی نسبت به خانه های تیمی ندارد.
۹۶ درصد جرایم رایانه ای در خوزستان
وی در ارتباط با عملکرد پلیس فتای خوزستان گفت: این پلیس جوان در ۱۱ ماه اخیر عملکرد بسیار خوبی داشته است. موفق به کشف ۹۶ درصد از کل جرائم رایانه ای شده که ۷۵ درصد از این جرائم به برداشت از حساب مربوط بود و ۱۰۰ درصد این جرائم برداشت از حساب را کشف کرده است. به صورت کلی ۸۳ درصد ارتکاب به جرم در این حوزه افزایش داشته و کشفیات نیز ۹۲ درصد افزایش داشته است.
جانشین فرماندهی انتظامی خوزستان گفت: فرماندار اهواز پیگیر ساماندهی دست فروشان هستند و باید محل جایگزینی را برای آنها در نظر گرفته و بعد جابه جا کنند. در معاونت اجتماعی نیروی انتظامی خوزستان دفتر تحقیقات کاربردی و افکار سنجی داریم و ماموریت های ما بر اساس مطالبات مردم است.
صالحی ادامه داد: فلسفه تشکیل قرارگاه سرقت در حقیقت نظرسنجی از مردم بوده که دغدغه اصلی آنها سرقت اعلام شد. این قرارگاه در ۱۳ استان کشور از جمله خوزستان تشکیل شده است. با وجودی که وظیفه ما شناسایی و دستگیری مجرمان و به تبع آن تشکیل پرونده و معرفی به مقام قضایی است اما معاونت اجتماعی نیروی انتظامی فعالیت هایی را در زمینه فرهنگ سازی برای پیشگیری و مهار جرائم انجام می دهد.
سرهنگ سید رحمان موسوی معاون اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی خوزستان نیز در این نشست عنوان کرد: متاسفانه اکثر خودروهایی که مورد سرقت قرار می گیرند فاقد سیستم امنیتی و ایمنی هستند. اگر خودرو قفل باشد ولی سیستم ایمنی نداشته باشد به راحتی باز شده و به سرقت می رود.
وی در پایان گفت: مردم خوزستان باید به هشدارهای انتظامی و پیشگیرانه در زمینه حفظ اموال خود توجه کرده و همواره آنها را رعایت کنند. مردم باید به سمت خودنگهداری و خود کنترلی سوق پیدا کنند آن وقت کمترین آسیب را می بینند.


نظر شما