پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ اسفند ۱۳۹۳، ۱۴:۱۸

وارسته پور:

شاخص استفاده از سازه های بتنی در مشهد کمتر از میانگین کشوری است

شاخص استفاده از سازه های بتنی در مشهد کمتر از میانگین کشوری است

مشهد- رییس انجمن بتن خراسان گفت: شاخص احداث سازه های بتنی و ساختمان های اسکلت بتنی در مشهد در مقایسه با شاخص کشور در حد پائین تری قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید وارسته پور روز چهارشنبه در ششمین همایش بتن شرق کشور در مشهد بیان کرد: در حالی که متوسط و میانگین احداث ساختمان ها با سازه های بتنی در کشور ۱۰ درصد برآورد شده است اما در مشهد این رقم از ۷ و در نهایت ۹ درصد تجاوز نمی کند.

وی با بیان اینکه تنها ۷ درصد ساختمان های شهر مشهد را سازه های بتنی تشکیل می دهد ادامه داد: با وجود فعالیت تعداد ۷۰ شرکت بتن و ظرفیت های مناسب در این استان اما استفاده از سازه های بتنی بسیار کمرنگ است.

وی بیان کرد: در حالی که جمهوری اسلامی ایران با تولید ۱۰۰ میلیون تن تولید سیمان در سال رتبه سوم جهان را به خود اختصاص داده است و بعد از چین و هند بیشترین تولید را دارد اما فرهنگ استفاده از آن در شهر ها کمتر به چشم می خورد.

وی با اشاره به اینکه در کشورهای در حال توسعه ۵۰ درصد ساختمان ها با سازه های بتنی احداث می شود ادامه داد: یکی از اهداف برگزاری این همایش ها در راستای فرهنگ سازی است.

وی انتقال دانش فنی بتن و معرفی آخرین دستاوردهای تکنولوژی را از جمله اهداف دنبال شده در این همایش عنوان کرد و افزود: در طی پنج همایش گذشته اقدامات بسیار مناسبی در این زمینه انجام شد.

وی اظهار کرد: در مشهد مقدس تعداد ۷۰ شرکت تولید بتن وجود دارد که بیش از نیم از انها دارای نشان استاندارد و  نیمی نیز در حال اخذ این نشان هستند.

سازه های بتنی در احداث اپارتمان های مرتفع کاربردی است

دبیر ششمین همایش بتن شرق کشور نیز در حاشیه برگزاری این همایش اظهار کرد: برای احداث آپارتمان های مرتفع و بلند مرتبه سازی در کشور استفاده از تکنولوژی بتن بسیار کار ساز است.

جواد مروتی بیان کرد: بتن نسبت به فولاد از انعطاف بیشتری برخوردار است و لذا همین خاصیت فنی نقش بسزایی در بکارگیری سازه های بتنی به ویژه در احداث آپارتمان ها دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در کشور به سمت بلند مرتبه سازی روی آورده شده است افزود: ترویج فرهنگ استفاده از سازه های بتنی و ورورد دانش و تکنولوژی جدید در این راستا یکی از الزاماتی است که باید دنبال شود.

وی با بیان اینکه بتن پرمقاومت امروزه نقش مهمی در ساخت‌ و سازها دارد ادامه داد: بتن های پر مقاومت و تولید شده در ایران با شاخص های دنیا و کشور های پیشرفته فاصله زیادی دارد که این عقب ماندگی نیاز به جبران دارد.

کد خبر 2511652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha