به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی محدثی کارشناس بازاریابی ارتباط با مراکز علمی بوستان کتاب، ضمن اعلام این خبر گفت: با چاپ این دو اثر گرانسنگ ـ که تالیف آیت الله علی کریمی جهرمی است ـ تعداد عناوین منتشر شدۀ بوستان کتاب در موضوع حضرت زهرا(س) به ۱۸ عنوان میرسد.
وی در معرفی اجمالی این دو اثر گفت: کتاب «در ستایش فاطمه»، اثری است که در ۱۰۸ صفحه به مدح و ستایش حضرت زهرا (س) از قول خداوند متعال، پیامبر اکرم (ص)، امام علی (ع) و سایر ائمه معصوم تا حضرت ولی عصر(عج) پرداخته است؛ بدین معنا که سخن خدای سبحان را دربارۀ مقام حضرت زهرا(س) از آیات قرآن استخراج کرده و نیز با استفاده از منابع معتبر اهل سنت و شیعه، سخنان رسول خدا(ص) و ائمه اطهار(علیهم السلام)را دربارۀ فضایل و کرامات حضرت زهرا (س) جمع آوری کرده است.
محدثی افزود: آیت الله کریمی جهرمی همچنین در کتاب «سیره و سخن فاطمه»، کوشیده تا گوشه ای از رفتارها و گفتارهای درس آموز و زندگی ساز آن بانوی دو عالم را به خوانندگان بشناساند. این دو کتاب به تازگی منتشر و روانه بازار نشر شده اند و با استقبال زیادی مواجه خواهند شد.
محدثی در ادامه به سایر عناوین منتشر شده بوستان کتاب در این زمینه اشاره کرد و گفت: برخی دیگر از آثار بوستان کتاب دربارۀ حضرت زهرا (س) که به چاپ های متعددی رسیده اند، عبارتند از: جلوه های رفتاری حضرت زهرا؛ تالیف عذرا انصاری، شرح خطبۀ حضرت زهرا؛ تالیف آیت الله سیدعزالدین حسینی زنجانی، فاطمه گلواژه آفرینش؛ تالیف سید ضیاء مرتضوی، دردانه ای دلداده (بررسی تحلیلی زندگانی حضرت زهرا)؛ تالیف محمدجواد مروجی طبس، کوثر هدایت؛ تالیف سیدجواد ورعی و ده ها اثر ارزنده دیگر ... .


نظر شما