پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ اسفند ۱۳۹۳، ۱۴:۵۲

آیت الله نورمفیدی:

دولت باید وابستگی به نفت را کاهش دهد

دولت باید وابستگی به نفت را کاهش دهد

گرگان- نماینده ولی ‏فقیه در گلستان و امام ‏جمعه گرگان گفت: دولت باید وابستگی به نفت را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‏ الله سیدکاظم نورمفیدی در خطبه‏ های‏ آخرین نماز عبادی- سیاسی گرگاندر سال 1393 با اشاره به سالروز ملی شدن صنعت نفت و گرامیداشت یاد و خاطره دولت آن زمان که تلاش زیادی برای خارج کردن نفت ایران از دست انگلیس ها کردند، افزود: نفت و گاز که یک سرمایه بزرگ و ملی برای هر کشوری به خصوص ایران محسوب می شود، باید برای آیندگان نیز باقی بماند، نه آنکه طوری مصرف کنیم تا تمام شود و هیچ سرمایه ای در کشور وجود نداشته باشد.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: امروز یکی از دغدغه های مهم مسئولان نظام جمهوری اسلامی به خصوص رهبر انقلاب، استفاده درست از این سرمایه عظیم و خارج کردن اقتصاد از وابستگی به نفت است.

آیت الله نورمفیدی ادامه داد: دولت ملی و مردمی آن زمان برای خارج کردن نفت ایران از دستان انگلیس ها زحمات بسیار زیادی کشیدند، تا موفق به این کار شدند و نام آن دولت و خدمتگزاران آن زمان در این نظام ماندگار شد.

نماینده ولی فقیه در گلستان افزود: امروز خوشبختانه نظام جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه ها به استقلال رسیده و تلاش است تا در این نظام، وابستگی اقتصادی به نفت روز به روز کاهش یابد، از این رو باید سرمایه را به کار بزنیم و از درآمد آن هزینه کنیم تا این سرمایه ارزشمند برای نسل های آینده باقی بماند.

آیت الله نورمفیدی در ادامه با اشاره به استفاده از توان و ظرفیت دانشمندان و مهندسین کشور در زمینه های مختلف گفت: شرایط باید طوری باشد که نگذاریم این فکرها و دانشمندان از کشور فراری شوند و به کشورهای دیگر پناهنده شوند، زیرا امروز نیروی انسانی در هر کشوری مهمترین سرمایه است.

امام جمعه گرگان تاکید کرد: اگر در هر کشوری سرمایه های زیادی وجود داشته باشد، اما نیروی انسانی در آن به خوبی استفاده نشود، هیچ فایده ای ندارد، زیرا این نیروها بهترین استفاده را می توانند از سایر سرمایه ها داشته باشند.

آیت الله نورمفیدی در بخش دیگری از سخنان خود در این خطبه با اشاره به فرا رسیدن سال جدید و عید نوروز گفت: این که ایرانیان ابتدای فصل رویش و زندگی و سرسبزی را به عنوان آغاز سال جدید انتخاب کرده اند، بسیار ارزشمند و خوب است و این انتخاب از گذشته تا به امروز بوده است.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: این مساله نشان می دهد که ایرانیان از گذشته تا به امروز نیز انسان های زیرک و باهوش و بااستعدادی بوده اند و در شریعت مقدس اسلام نیز هیچ مخالفتی با سنت های ما نشده، مگر آنجا که برخی از کارها خلاف عرف اسلامی و ملی باشد.

آیت الله نورمفیدی تصریح کرد: نکته ای که در نو شدن سال جدا از نو شدن خانه، لباس و غیره وجود دارد، نو شدن و خانه تکانی دل است و باید دل ها را از کینه، خصومت و مسائلی از این قبیل پاک نمود و همانند دعای سال نو که حول حالنا را می خوانیم، دل ها را باید پاک کرد.

نماینده ولی فقیه در گلستان در ادامه با اشاره به همزمانی سال نو با ایام شهادت حضرت فاطمه (س) گفت: باید آن حضرت، پدر، همسر و فرزندانش را در تمام زندگی الگو و اسوه خود قرار دهیم و با نگاه به آنان دل ها را پاک کنیم.

آیت الله نورمفیدی با اشاره به تعبیر حضرت امام خمینی (ره) در خصوص حضرت فاطمه (س) مبنی بر این که اگر آن حضرت مرد بودند، پیامبر می شدند، خاطرنشان کرد: این مساله و به استقبال رفتن حضرت محمد (ص) در هنگام ورود آن بانوی بزرگوار به منزل آن حضرت، نشان از جایگاه والای آن بزرگوار دارد.

امام جمعه گرگان یادآور شد: به جای آوردن صله رحم و دید و بازدید در این ایام عیبی ندارد، اما باید احترام و شان و منزلت ایام سوگواری نیز در این بازدیدها و در سطح شهر حفظ شود، تا هر مسافری که به این استان و شهر سفر می کند، متوجه حفظ این دو مساله از سوی شهروندان و هم استانی های ما گردد.

آیت الله نورمفیدی در خطبه اول با اشاره به تقدیر الهی گفت: ما مسلمانان باید آنچه که خداوند برای ما به عنوان تقدیر و سرنوشت در طول زندگی در نظر گرفته را بپذیریم و از آن تبعیت و پیروی داشته باشیم که در این خصوص آیات، روایات و احادیث مختلفی در دین مبین اسلام آمده است.

کد خبر 2521732

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha