۲۹ اسفند ۱۳۹۳، ۱۴:۵۶

وضعیت هوا و جاده های یزد در ۲۴ ساعت گذشته

هوای یزد بارانی است/ همه محورهای استان یزد باز است

هوای یزد بارانی است/ همه محورهای استان یزد باز است

یزدـ یزد که در طول ۲۴ ساعت گذشته شاهد بارشهای پراکنده باران بوده، بر اساس پیش بینی های هواشناسی در ۲۴ ساعت آینده نیز بارانی خواهد بود و نوروزی همراه با بارش رحمت الهی برای مردم یزد آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، بارندگی در یزد از صبح روز گذشته در مناطق مختلف آغاز شده و در مرکز استان این بارشها به صورت پراکنده در ساعات مختلف روز انجام شده اما در برخی دیگر از نقاط استان به ویژه در مناطق ییلاقی، وضعیت بارشها بهتر بوده است.

بر اساس اطلاعیه هواشناسی، بیشترین بارشها مربوط به سبزدشت در شهرستان بافق و کمترین بارشها مربوط به اشکذر بوده و در اغلب مناطق استان بارش باران در طول ۲۴ ساعت گذشته صورت گرفته است.

کارشناس هواشناسی استان یزد در مورد شرایط جوی استان یزد نیز به خبرنگار مهر گفت: بر اساس تحلیل نقشه های پیش یابی هواشناسی، از اوایل روز جمعه ۲۹ اسفند تا اواسط روز دوشنبه، سوم فروردین، هوای یزد تحت تاثیر موج جبهه ای قرار خواهد گرفت که پیامد آن طی مدت یاد شده به ویژه از ظهر جمعه تا اوایل شنبه شب و از ظهر یکشنبه تا صبح دوشنبه، گاهی وزش باد شدید و گرد و غبار و طوفان و در بعضی ساعات بارندگی و متعاقب آن کاهش دما پیش بینی می شود.

سیدعباس میرحسینی عنوان کرد: در مناطق مستعد استان یزد نیز در این مدت شاهد رگبار و رعد و برق خواهیم بود.

فرمانده پلیس راه استان یزد نیز از تردد روزانه ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در جاده های استان یزد خبر داد و اظهار داشت: ماموران پلیس با برپایی ایستگاه های ثابت و سیار در سطح جاده های منتهی به این استان با گشت های نامحسوس با کمال دقت وظایف محوله را انجام می دهند.

سرهنگ احمد مظفری یادآور شد: کلیه مسیرهای استان یزد حتی در محورهای روستایی و کوهستانی باز است و مشکلی برای تردد خودروها وجود ندارد.

کد خبر 2521741

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha