پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ فروردین ۱۳۹۴، ۱۶:۵۵

حقیقی مطرح کرد:

تمام ادارات اسلامشهر باید به افکار عمومی پاسخگو باشند

تمام ادارات اسلامشهر باید به افکار عمومی پاسخگو باشند

اسلامشهر- فرماندار شهرستان اسلامشهر گفت: تمام ادارات شهرستان اسلامشهر باید به خبرنگاران که نماینده افکار عمومی هستند، پاسخگو باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، امیرالله حقیقی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در فرمانداری اسلامشهر با اشاره به اینکه رویکرد دولت تدبیر و امید اطلاع رسانی شفاف است، اظهار داشت:  در سال همدلی و همزبانی دولت و ملت وظیفه اصحاب رسانه پیوند دادن بین مسولان و مردم است و این مهم با اطلاع رسانی شفاف از عملکرد ادارات و انتقال مشکلات شهروندان اتفاق می افتد.

وی تمام روسای ادارات را ملزم به همکاری مستمر با اهالی رسانه دانست و اظهار داشت: اگر مدیری از پاسخ دادن به افکار عمومی طفره برود و تحمل انتقاد را نداشته باشد با تذکر جدی مواجه و با وی برخورد خواهد شد چرا که مدیران دولت تدبیر و امید در شهرستان اسلامشهر باید بدانند هیچ مسئله ای وجود ندارد که بخواهند از دید مردم پنهان کنند، نقد سازنده و انعکاس نظرات شهروندان توسط خبرنگاران یک نعمت است چرا که باعث پیشرفت امور میشود. 

رییس شورای تامین شهرستان اسلامشهر در خصوص عدم حضور خبرنگاران در جلسات رسمی شوراهای شهر احمدآباد و چهاردانگه گفت: ساعت و روز جلسات رسمی باید به اطلاع خبرنگاران برسد تا اهالی رسانه در این جلسات حضور یابند و اگر قرار است جلسه ای غیر علنی برگزار شود باید طبق قانون مسیر خود را طی کند و اعضای شورای اسلامی دوره چهارم شهرهای احمدآباد مستوفی، چهاردانگه و اسلامشهر باید با انتشار گزارش عملکرد خود توسط جراید محلی نسبت به پاسخگویی به افکار عمومی فعال تر عمل کنند.

این مقام مسئول در پاسخ به اینکه وضعیت شهردار چهاردانگه به چه صورت است، بیان کرد: پس از برکناری شهردار سابق چهاردانگه، اعضا شورای این شهر فردی را به عنوان شهردار انتخاب کردند که صلاحیت فنی ایشان توسط کمیته انطباق فرمانداری رد شد و اگر این شورا به مصوبه خود اصرار کند باید رای هیات حل اختلاف استان تهران را به دست آورد ودر حال حاضر شهرداری چهاردانگه با سرپرست اداره می شود و مجموعه فرمانداری بر عملکرد آنان نظارت دقیق دارد.

کد خبر 2538516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha