مسعود اميني در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: تامين منابع و اعتبارات لازم براي تهيه تجهيزات پزشكي در بيمارستان ها بر اساس در نظر گرفتن درصدي از هزينه درماني بيماران صورت مي گيرد كه در سالهاي اخير اين اعتبار به شيوه متمركز توسط وزارت بهداشت در اختيار دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور قرار مي گيرد.
وي با باين اينكه دستگاه ها و تجهيزات پزشكي به علت توسعه رشد صنعت الكترونيك و ورود دستگاه هاي جديد در بازار لوازم پزشكي،پايين بودن عمر مفيد اين دستگاه ها، طي مدت زمان كم مستهلك مي شود، گفت: منابعي كه دولت براي اين ميازن اعتبار اين تجهيزات تعريف كرده است بسيار با واقعيت فاصله دارد.
اميني تصريح كرد: بيمارستان هاي آموزشي وظيفه تربيت نسل آينده پزشكان كشور را دارد بنابراين در صورتي كه اين بيمارستان ها فاقد وسايل پيشرفته و به روز براي پزشكان باشد به گونه اي كه پزشكان نتوانند با امكانات و تجهيزات روز آشنا شوند موجب مي شود كه سلامت جامعه را با خطر مواجه كند.
وي گفت: هم اكنون دستگاه ها، تجهيزات و امكانات در سيستم دولتي و آموزشي از كيفيت مناسبي برخوردار نيست و در برخي از بخش هاي خصوصي با توجه به هزينه هايي از مردم دريافت مي شود از تجهيزات كامل تر و جديد تر استفاده مي شود كه اين امر منساب نيست چون آموزش پزشكان را دچار مشكل مي كند بنابراين دولت بايد اعتبار لازم براي تامين خريد دستگاه هاي پزشكي و جايگزين كردن آنها به جاي دستگاه و قديمي تامين كند.


نظر شما