۲۶ آذر ۱۳۸۴، ۱۳:۰۳

اعلمي نماينده تبريز در گفتگو با "مهر" :

دولت جديد به باند بازي درمديريت هاي آذربايجان شرقي خاتمه دهد/ با بركناري مديران باندي و نالايق زمينه تحول در خور منطقه مهيا مي شود

دولت جديد به باند بازي درمديريت هاي آذربايجان شرقي خاتمه دهد/ با بركناري مديران باندي و نالايق زمينه تحول در خور منطقه مهيا مي شود

اعلمي نماينده مردم تبريز در مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از شبكه گسترده باندبازي در حوزه انتخابيه خود خواستار آن شد كه دولت جديد با نگاهي تحول گرا و عدالت محور تمهيدات لازم را در خصوص تقويت مديران متعهد، جايگزيني مديران شايسته و متخصص و مردمي براي ايجاد تحول در منطقه را مهيا سازد.

اكبر اعلمي در گفتگو با خبرنگار سياسي"مهر" با بيان اين مطلب گفت: اعضاي شبكه اين باند دربخش هاي مختلف معادن، تجارت، مديريت هاي اجرايي، حراست ها، آموزش، شهر داري ها و دستگاه قضايي نفوذ دارند.

وي كه نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسكو در مجلس ششم و هفتم است، افزود: اعضاي اين باند حتي در تركيب نمايندگان مجلس نيز تاثير گذارند و مادامي كه اين باند برسرنوشت منطقه حاكم است،بستر مناسب براي شايسته سالاري در مديريت ها و توزيع عادلانه امكانات فراهم نمي شود و نمي توان به ايجاد تحول دل بست .  

اعلمي ادامه داد: روزگاري آذربايجان و بويژه تبريز، مراغه ، اروميه و اردبيل به دليل برخورداري از ميراث غني فرهنگي و سياسي و دارابودن جاذبه هاي فراوان تاريخي و باستاني و همچنين طلايه دار بودن در بسياري از تحولات سياسي، اقتصادي و خدمات ارزنده اي كه به ايران و اسلام ارائه داده است،  دركانون توجهات همگان قرار داشت. 

وي افزود:  نقش و جايگاه آذربايجان و در راس آن تبريز با قدمتي چند هزاره در خلق تحولات مهم سياسي و تاريخي و پيشبرد اهداف و آرمانهاي ملت ايران و ارائه خدمات شايان توجه در عرصه هاي دين، اقتصاد، سياست، ادب و هنر، بر كسي پوشيده نيست .

نماينده مردم تبريز اضافه كرد: در زمان صفويان اولين پايتخت ايران تبريز بوده و در عصر قاجار اين شهر وليعهد نشين بود، توانمدي ها و ظرفيت هاي بلقوه و بالفعل تبريز اين شهر را به شهر اولين ها معروف كرده است و نام آن با جنبش ها و نهضتهايي مانند نهضت تنباكو، نهضت مشروطه 15 خرداد و انقلاب اسلامي گره زده است .

وي با بيان اينكه ، كمتر تحولي است كه آذربايجان و بويژه تبريز در آن نقش فعال و موثري را ايفا نكرده باشد، افزود: زماني تبريز چهار را ه ارتباطي ايران و اروپا محسوب مي شد ، اما عليرغم اين ميراث غني تمدني و سوابق كهن و جاذبه هاي فراوان و مزيت هاي سرمايه گذاري بسيار در خور استعداد خود رشد نكرده و متاسفانه در حال عقب گرد است و مي توان گفت در زمره يكي از محرومترين مناطق كشور قرار گرفته است .

اعلمي تاكيد كرد: اين وضعيت مردم آذربايجان را رنجيده خاطر و دل نگران مي كند .

وي دو عامل اصلي درون زا و برون زا را مسبب ايجاد چنين وضعيتي خواند و گفت :  كم توجهي يا حتي عدم توجه برخي مسئولان كشور به استعداد اين منطقه و مطالبات مشروع مردم آذربايجان و اعمال سياست هاي بعضا نامهربانانه و توام با خست نسبت به اين منطقه، برخورد هاي ناعادلانه و تبعيض آميز در تخصيص و توزيع اعتبارات ملي و استاني از مهمترين عوامل برونزاي عقب نگاه داشتن استان آذربايجان شرقي است .

اعلمي افزود: عامل درون زاي اين عقب ماندگي ها ضعف مديريت حاكم بر استان و باند بازي هاي رايج در آن است ، متاسفانه يك باند قدرت و ناكارآمد، منطقه و خصوصا حوزه انتخابيه اينجانب را تحت اشغال و نفوذ خود قرار داده و در اردوي مديريت اين منطقه خيمه زده و اجازه ظهور و بروز و شكوفايي خلاقيت نيرو هاي فكور و كارامد را نمي دهد .

نماينده مردم تبريز، اسكو و آذرشهر افزود : متاسفانه برخي رسانه ها نيز تحت نفوذ اين باند قرار دارند و اجازه نمي دهند كه صداي عدالت خواهانه مخالفان باندهاي حاكم به گوش مردم و مسووولان برسد  و چنانچه اقدامي نيز در اين خصوص صورت گيرد، به شيوه هاي مختلف عليه فرد منتقد حركت هاي مخرب آغاز مي شود .

به گفته اعلمي، تعدادي از زمين خواران، برج سازان و ويژه خواران و كساني كه با رانت هاي دولتي و تحت حمايت اين باند به نان و نوايي رسيده و يك شبه ره صد ساله پيموده اند، با همه امكانات خود اعضاي اين باند را مورد حمايت قرار مي دهند، به همين سبب سرمايه داران مولد و كار افرين؛ صنعتگران و توليد كنندگان دلسوز منطقه به دليل سلطه بازو هاي اجرايي و مالي اين باند و انحصاري عمل كردن آنان، امكان رشد و ايجاد تحول در منطقه را نمي يابند .

نماينده مردم تبريز ، اسكو و آذرشهر افزود: بازوهاي اين باند  قدرت در عرصه هاي مختلف از جمله در سازمان صنايع و معادن، برخي دادگاه ها و شهر داري ها و برخي ادارات نفوذ كرده اندو عدم انعكاس واقعيات در رسانه ملي در سطح استان و حتي نفوذ آنان در شبكه استاني صدا وسيما، اسباب تقويت اين باند را فراهم مي نمايد .

اين نماينده مجلس تاكيد كرد: عزم بنده و برخي از همكاران براي افشا و تجزيه اين باند جزم است.

وي در عين حال تاكيد كرد :  دغدغه ما اين است كه در اثر اصرار و ابرام در تغيير برخي مديريت هاي مرتبط با باند مذكور، باند ديگري حاكم شود كه اوضاع را بد تركند.  از اين رو ناگزيريم كه با وسواس و دور انديشي و تدبير عمل نماييم و اجازه ندهيم كه باحذف يك باند، باند ديگري سرنوشت مردم را در اختياز گيرد .

نماينده مردم تبريزدر مجلس ششم و هفتم تصريح كرد: باند بازي در مديريت ها و يكپارچه شدن قدرت در منطقه و تسلط يك جريان يا باند خاص برشئونات مردم ، مهمترين عامل عقب ماندگي و اجحاف در حقوق ديگران و در نتيجه آفت توسعه يافتگي است. 

عضو فراكسيون اقليت مجلس اظهارداشت: انتظار داريم كه دولت جديد با عبور از مرحله  شعار و ورود به عرصه عمل، با نگاهي تحول گرا و عدالت محور با تخصيص اعتبارات مناسب و به دور از باند بازي هاي رايج، تمهيدات لازم را درخصوص تقويت مديران متعهد و دلسوز، جايگزيني مديران شايسته و متخصص، متعهد و مردمي و بركناري مديران نالايق و باند باز، زمينه تحول در خور منطقه را مهيا سازد . 

کد خبر 266614

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha