۱۷ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۲۳

مدیر کل ورزش و جوانان استان مرکزی:

برخی پروژه‌های نیمه کاره ورزشی استان مرکزی ۲۰ سال عمر دارند

برخی پروژه‌های نیمه کاره ورزشی استان مرکزی ۲۰ سال عمر دارند

اراک- مدیر کل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: تعدادی از پروژه‌های نیمه کاره ورزشی در استان، مربوط به ۲۰ سال پیش است که به دلیل عدم پیگیری مدیران ورزشی و عدم حمایت مسئولان، همچنان بلااستفاده مانده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی، سعید ملکی با بیان مطلب فوق، افزود: ۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل و تجهیز پروژه های نیمه کاره ورزشی، در نقاط مختلف استان نیاز است که حدود ۷۰ درصد این اعتبار باید از محل استانی و باقی آن از اعتبارات ملی جذب شود.

وی ادامه داد: سال گذشته ۱۱۷ پروژه ورزشی نیمه کاره در نقاط مختلف استان مرکزی وجود داشت که با همکاری های مسئولان کشوری و استانی بیش از ۲۰ پروژه از آنها به بهره برداری رسید.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی بیان کرد: از ابتدای سال جاری نیز تکمیل و تجهیز پروژه های ورزشی سایت ورزشی کوه سرخه اراک، سالن های ورزشی شهرهای کارچان و داود آباد و روستا های گوار، و ۲۶ روستای دیگر استان، در دستور کار قرار گرفته است. 

وی اظهار کرد: همچنین تکمیل سالن ورزشی یک هزار نفری شهر محلات، شهدای دلیجان و امام خمینی(ره) خمین، سالن ورزشی بانوان خنداب و تجهیز زمین فوتبال استاندارد این شهرستان، تجهیز خانه کشتی اراک، دهکده المپیک و نصب تابلوی نمایشگر زمین فوتبال مجموعه ورزشی ۱۵ هزار نفری امام خمینی(ره) اراک، از دیگر پروژه های در دست اقدام اداره کل ورزش و جوانان استان مرکزی در سال جاری است.

ملکی یادآور شد: بر اساس بازدیدهای کارشناسان شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی وزارت ورزش و جوانان از محل پیست اسکی هندودر، تجهیز این مکان ورزشی به مدرن ترین وسایل ورزش اسکی در دنیا در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.

وی افزود: در صورت تامین اعتبارات، تکمیل و تجهیز پروژه های ورزشی نیمه کاره در استان مرکزی، مشکلات کمبود مکان های ورزشی به کلی رفع می شود و جوانان و نوجوانان در هر نقطه از این استان به راحتی و در کوتاهترین زمان ممکن به مکان های ورزشی دسترسی خواهند داشت.

ملکی تصریح کرد: هم اکنون ۶۸۹ مکان ورزشی در نقاط مختلف استان مرکزی وجود دارد که از این تعداد ۲۰۲ مکان متعلق به اداره کل ورزش و جوانان، ۱۷۳ مکان در مالکیت نهادهای عمومی و بقیه در اختیار بخش خصوصی است که تمام این مکان های ورزشی زیر نظر اداره کل ورزش و جوانان این استان فعالیت می کنند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: ایجاد تعامل سازنده یکی از سیاست های کلان دستگاه ورزش استان است و در این راستا روسای ادارات تربیت بدنی شهرستان ها باید نسبت به برقراری ارتباط سازنده دقت داشته باشند.

وی سرانه ورزشی استان مرکزی را در بین دیگر استان ها خوب توصیف کرد و گفت: سرانه ورزشی استان ۸۴ سانتیمتر است که در صورت تکمیل و تجهیز پروژه های ورزشی نیمه کاره و همکاری دستگاه های دولتی و خصوصی، می توان این رقم را تا مرز یک متر رساند.

ملکی افزود: هم اکنون ۱۴تیم از رشته های مختلف در لیگ برتر، ۹ تیم در لیگ دسته یک و ۹ تیم نیز در لیگ دسته دوم و سوم به عنوان نمایندگان استان مرکزی در ورزش کشور حضور دارند و ۶۰۰ مربی و یک هزار و ۱۰۰ داور نیز در رشته های مختلف ورزشی در نقاط مختلف این استان فعالیت می کنند.

کد خبر 2769908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha