به گزارش خبرنگار مهر، رمضان یوسفی ظهر امروز شنبه در اولین نشست گروه بهبود کیفیت آموزشی سواد آموزی استان کردستان در سنندج، از شناسایی و پالایش اسمی 16 هزار و 188 نفر اولیای بیسواد در سطح استان خبر داد و گفت : از این تعداد اولیای بی سواد شناسایی شده ، قریب به دو هزار نفر آنان تحت پوشش آموزش قرار گرفته اند .
وی به نقش موثر مدیران مدارس در جذب و آموزش اولیای بیسواد اشاره کرد و اظهارداشت: آموزش اولیای بیسواد دانش آموزان یکی از برنامه های اولویت دار سواد آموزی است.
وی بر پیگیری جدی این برنامه از طریق ادارات آموزش و پرورش و مدارس استان کرد و افزود: برگزاری دوره های آموزشی یکی از برنامه های معاونت سواد آموزی آموزش و پروش است که هر ساله دوره های آموزشی ، به ویژه برای آموزش دهندگان در سطح استان برگزار می شود.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش کردستان عنوان کرد: هم اکنون دوره های آموزشی شهرستان ها و مناطق با حضور مدرسین استانی با محوریت محتوای کتاب های درسی سواد آموزی و آموزش بزرگسالان در حال برگزاری است.
یوسفی با اشاره به تاکید وزیر آموزش و پرورش و معاون وزیر و رییس سازمان نهضت سواد آموزی کشور در خصوص اولویت آموزش اولیای بی سواد ،گفت: جذب و آموزش اولیای بی سواد وظیفه آموزش و پرورش است و این کار نیازمند عزم عمومی و همکاری مدیران مدارس است.
وی هدف سواد آموزی استان را گروه سنی 10 تا 49 سال ذکر کرد و افزود : در صورت ثبت نام فرد بی سواد و آموزش او از طریق افراد خانواده از جمله فرزندانش که دانش آموز پایه دوم متوسطه باشند، سرانه آموزشی پیش بینی شده به مبلغ 600 هزار تومان بعد از برگزاری آزمون و قبولی فرد ، به آموزش دهنده یعنی فرزند فرد بی سواد پرداخت خواهد شد .
وی اعطای 20 درصد سرانه آموزشی به فرد یادگیرنده را از دیگر عامل انگیزشی خواند و افزود : در صورت شرکت فرد بی سواد در کلاس های سواد آموزی ، علاوه بر اعطای رایگان کتاب درسی و بسته آموزشی، 20 درصد سرانه آموزشی نیز به وی پرداخت می شود.
یوسفی از راه اندازی مراکز یادگیری محلی از اول مهر ماه 94 در سطح استان خبر داد و گفت : در این مراکز بی سوادان علاوه بر آموزش سواد با یکی از مهارت ها نیز آشنا خواهند شد و کودکان بی سرپرست، بد سرپست و کودکان کار نیز تحت پوشش این مراکز قرار خواهند گرفت .
وی از اعمال محدودیت و عوامل بازدارنده بی سوادی از اول سال 1395 در سطح کشور در اجرای مصوبات هیات دولت خبر داد و گفت : در صورت عدم استقبال جامعه هدف از کلاس های سواد آموزی، محدودیت های قانونی برای این افراد اعمال خواهد شد که متعاقبا جزئیات آنها اطلاع رسانی می شود .
معاون سواد آموزی با بیان اینکه کردستان در اجرای برنامه های سواد آموزی رتبه دهم کشور را در سال 93 کسب کرده است گفت : از نظر جذب نیز، استان نسبت به برنامه سال گذشته 52 درصد عملکرد داشته است .
نظر شما