۲۵ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۵۲

برگزاری مراسم آیین افتتاح مسجد اعظم تهران در منطقه ۷

برگزاری مراسم آیین افتتاح مسجد اعظم تهران در منطقه ۷

مسجد اعظم تهران با حضور مسئولان شهری، ائمه جماعات منطقه و اقشار مختلف مردم و نمازگزاران مسجد اعظم افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در آستانه ماه مهمانی خدا ماه مبارک رمضان با حضورحجت اسلام و المسلمین امرودی معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران، صادق زاده مشاور شهردار و رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران، ناصحی عضو و رئیس کمیسیون اجتماعی فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، دکتر نگهبان شهردار منطقه ۷، ائمه جماعات منطقه و اقشار مختلف مردم و نمازگزاران مسجد اعظم افتتاح شد.

رضا نگهبان در این مراسم با عرض خیر مقدم به نمازگزاران و عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان با اشاره به مسیر طی شده در احداث مسجد اعظم تهران و تقدیر از تمامی دست اندرکاران گذشته و حال در ساخت این مسجد گفت :در مسیر ساخت مسجد اعظم تهران با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و دکتر قالیباف شهردار تهران، حساسیت و توجه بسیاری به اصول معماری اسلامی - ایرانی شده است و در همین حال با تقویت ویژه اسکلت بندی و تمهیدات خاصی چون حسینیه، آشپزخانه، خانه عالم و خادم مسجد اعظم تهران به شهروندان گرانقدر و لایق منطقه ۷ تقدیم شد .

شهردار منطقه ۷ با بیان اینکه مسجد اعظم جزو پروژه های ۷۷ گانه شهر تهران است، افزود: مساحت این مسجد دو هزار متر مربع و دارای ۶ طبقه است که با گنبد در مرکز رواق اصلی طراحی و ساخته شده است.

وی مسجد اعظم را از مساجد مهم منطقه ۷ و مسجدی فرامنطقه ای دانست و افزود : شبستان مردانه، شبستان زنانه، وضوخانه، کفشکن، انباری، خانه خادم، حسینیه، کتابخانه، اتاق صوت و مجموعه ای برای تهیه غذا شامل گرمخانه، محل آماده سازی غذا از جمله بخش های این مسجد بزرگ است .

نگهبان خاطرنشان کرد: مساجد به عنوان یکی از عوامل تأثیرگذار در محلات می‌توانند به پایگاهی برای مدیریت محله و مشارکت در تصمیم گیری برای حل معضلات و مشکلات محله تبدیل شوند.

شهردار منطقه ۷ در این مراسم همچنین با تاکید بر اهتمام مدیریت شهری منطقه ۷ و پیگیری سنت حسنه مسجد سازی از ساخت و احداث ۵ مسجد دیگر در منطقه ۷ خبر داد .

آیین افتتاح مسجد اعظم تهران با سخنرانی حضرت حجت الاسلام والمسلمین صادق زاده مشاور شهردار و رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران ادامه یافت .

توجه ویژه شهرداری تهران به ساخت و توسعه مساجد

رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران با بیان این که اولین مسجد کره خاکی مکه مکرمه است از مسجد به عنوان "بیوت الله فی الارض"یاد کرد و گفت :شهرداری تهران با حمایت مردم و دیگر سازمان ها توجه ویژه ای به ساخت و توسعه مساجد دارد و با وجود تعدیل اعتبار در تمامی حوزه ها؛ اعتبار ساخت، توسعه و تجهیز مساجد از سوی شهرداری تهران کاهش نیافته است .

همچنین حجت الاسلام والمسلمین ناصحی در سخنانی حضور مردم در پایگاه های دینی و اسلامی همچون مساجد را با برکات فراوانی همراه دانست که در جمعیت های گوناگون موجب هدایت، ارشاد و تعالی دین می شود .

رئیس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران با تقدیر از شهرداری منطقه ۷ و توجه و علاقه مندی دکتر نگهبان به ساخت و توسعه مساجد، فارغ از تکالیف عمومی و سازمانی تصریح کرد: شهرداری تهران در مدت ۸ ساله اخیر با نگاه والایی که به حوزه دین داشته در عرصه مسجد سازی بسیار توانمند ظاهر شده که در تاریخ ۱۰۰ ساله بلدیه و شهرداری مثال زدنی و نمونه است .

وی فقر وجود مساجد را یکی از دغدغه های مهم دلسوزان مدیریت جهادی اعلام کرد و با بیان این که با احتساب وجود ۲۰۰۰ باب مسجد در سطح شهر تهران سرانه مسجد برای هر شهروند تهرانی ۱۵ سانتی متر مربع است، تصریح کرد : در دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران مصوب شد در پایان چهار سال ۴۰۰ باب مسجد در شهر تهران ساخته و به بهره برداری برسد که تا کنون کلنگ احداث یا بهره برداری ۱۷۵ مسجد به سرانجام رسیده است .

مراسم آیین افتتاح مسجد اعظم تهران با ذکر دعا توسط حضرت حجت الاسلام و المسلمین امرودی معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران خاتمه یافت.

لازم به ذکر است در این مراسم حضرت حجت الاسلام و المسلمین محبی به عنوان امام جماعت مسجد اعظم تهران معرفی شد.

کد خبر 2779463

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha