۴ تیر ۱۳۹۴، ۱۴:۳۴

نماینده ولی فقیه در نیروی قدس:

خون مطهر شهدای حرم سبب ذلت استکبار جهانی شده است

خون مطهر شهدای حرم سبب ذلت استکبار جهانی شده است

ری- نماینده ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: خون مطهر شهدای حرم سبب ذلت استکبار جهانی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر امروز و در حاشیه مراسم تشییع دو شهید مدافع حرم حضرت زینب در شهرستان ری، حجت الاسلام علی شیرازی در سخنانی با اشاره به جایگاه و منزلت شهید اظهار داشت: شهدا از جایگاه رفیع و بلندی نزد خداوند متعال برخوردار هستند.

نماینده ولی فقیه در نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تجلیل از صبر و ایثار خانواده شهدای مدافع حرم افزود: خانواده شهدای مدافع حرم نیز با صبر و ایثار خود دارای اجر عظیمی در پیشگاه خداوند متعال هستند.

وی با اشاره به دیدار خود با خانواده دو شهید تشییع شده امروز ادامه داد: در دیدار با خانواده شهدای مدافع حرم، این خانواده ها در نهایت ایثار از اینکه عزیزشان در راه خداوند به شهادت رسیده است، ابراز افتخار می کردند.

این مسئول تأکید کرد: ایثار و جانفشانی شهدای مدافع حرم و خون مطهر این شهدا سبب ذلت و نابودی استکبار جهانی و آمریکا شده است زیرا خون این شهدا ریشه ظلم و ستم را خواهد خشکاند.

حجت الاسلام شیرازی در این مراسم سلام رهبر معظم انقلاب اسلامی را به شهدای مدافع حرم حضرت زینب(س) ابلاغ کرد.

گفتنی است صبح امروز و با حضور روحانیون و ائمه جماعات، مسئولان و مدیران اجرایی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و مردم متدین و انقلابی استان تهران، آیین تشییع پیکر دو شهید مدافع حرم  در شهرستان ری برگزار شد

در این مراسم نورانی پیکر شهیدان علی امرایی وحسن غفاری از خیابان امام‌زاده عبدالله شهرری به سمت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تشییع و برای خاکسپاری به بهشت زهرای تهران منتقل شد.

کد مطلب 2787196

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha