پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲ بهمن ۱۳۸۴، ۲۳:۵۵

گزارش نشست پرسش و پاسخ "يادداشت بر زمين"

"يادداشت بر زمين" تاريخ مصرف ندارد

"يادداشت بر زمين" تاريخ مصرف ندارد

علي‌محمد قاسمي كارگردان فيلم "يادداشت بر زمين" در نشست پرسش و پاسخ اين فيلم با نمايندگان رسانه‌ها فيلم خود را از جنس سينمايي دانست كه تاريخ مصرف ندارد و قطعا طيفي از بيننده‌ها آن را دوست خواهند داشت.

به گزارش خبرنگار سينمايي "مهر"، جلسه پرسش و پاسخ فيلم "يادداشت بر زمين" با حضور علي‌محمد قاسمي، مسعود بخشي و حسين مسلمي در سينما صحرا برگزار شد.

در ابتداي نشست قاسمي ساخت اين فيلم را در ادامه فيلم‌هاي كوتاه گذشته خود دانست و عنوان كرد: "فيلم كوتاه زاويه ديد يك فيلمساز است نسبت به جامعه خويش و من با اين ديدگاه كار فيلمسازي را در حوزه فيلم كوتاه شروع كردم و در ادامه اين فعاليت اولين فيلم بلند خود را ساختم."

مسعود بخشي در ادامه بيان كرد: "من به عنوان نماينده مركز انجمن سينماي جوان و مجري طرح در اين فيلم همكاري كردم. توليد فيلم "يادداشت بر زمين" كاري دشوار بود. زيرا اين فيلم بايد در چهار فصل سال فيلمبرداري مي‌شد كه اين كار ما را سخت كرده بود و كارگردان كار نيز وسواس شديدي براي اين فيلم داشت و مي‌خواست مراحل فيلم شتابزده انجام نشود. من اين فيلم را يك فيلم مولف مي‌دانم، زيرا كارگردان آن همه‌كاره فيلم بود."

حسين مسلمي در ارتباط با بازيگري خود در "يادداشت بر زمين" گفت: "من از قديم قاسمي را مي‌شناختم و با نحوه فيلمسازي او آشنا بودم. وي زماني كه من را به عنوان بازيگر انتخاب كرد، باورم نمي‌شد و زماني به باور رسيدم كه يك سال و اندي در اين فيلم فعاليت مي‌كردم."

قاسمي در ادامه افزود: "در اين فيلم من يك مسير هدفمند را طي كردم. قصه را از ابتدا مي‌شناختم و اين مسيرها مرا به سمتي هدايت كرد كه زبان سينما بود. من در اين فيلم سعي كردم از تمام امكانات استفاده كنم. اين حاصل تجربه من بود كه مي‌خواستم در آن دوربين رها شود و و تعهد را نسبت به بيننده به جاي آورد. فيلم تلاشي براي رسيدن به زبان سينماست."

مسعود بخشي يكي از مشكلات اوليه فيلم را كمبود بودجه دانست و گفت: "قرارداد اين فيلم با بودجه 10 ميليون توماني شروع شد كه بسيار محدود بود، ولي زماني كه براي صداي فيلم مشكل داشتيم، ناچار شديم براي تامين بودجه در ازاي حقوق ويدويي فيلم با فارابي قرارداد ببنديم."

قاسمي در ادامه گفت: "اين فيلم از جنس سينمايي نيست كه تاريخ مصرف داشته باشد و براي يك بار ديدن باشد و قطعا طيفي از بيننده‌ها اين فيلم را دوست دارند. من نگران بيننده عام نيستم." وي در پايان خاطرنشان كرد: اميدوارم با مديريت جديد نوع برخورد و تفكر در سينما تغيير كند و با شناخت جديدي كه اين مديريت از سينما دارد، راه پويايي داشته باشيم."

کد خبر 280958

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha