به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عارف صبح سه شنبه در نشستی با مدیران مسئول نشریات محلی استان همدان عنوان کرد: از زمان فعالیت دوره جدید خانه مطبوعات استان همدان هر هفته یک جلسه با حضور اعضای این خانه برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه در سه ماه اخیر دیدارهایی با مسئولان و مدیران کل استان همدان انجام و مذاکراتی برای حل مشکلات خبرنگاران صورت گرفته است، گفت: در دوره های قبل فعالیت خانه مطبوعات در استان همدان فاصله ای بین خبرنگاران و این مجموعه وجود داشت که خوشبختانه در دور جدید تلاش ها برای تعامل حداکثری صورت گرفته و تلاش ها منسجم شده است.
عارف با بیان اینکه هیئت مدیره خانه مطبوعات در آخرین دیدار با مسئولان استانی نشستی با استاندار همدان داشت و برای برنامه های هفته خبرنگار توضیحاتی را به استاندار همدان ارائه داد، گفت: در مدت فعالیت خانه مطبوعات استان همدان در دوره جدید ۱۲ جلسه تشکیل شده که ۹ مورد از این جلسات با مدیران استان و استاندار همدان برگزار شده است.
وی با اشاره به برنامه های درنظر گرفته شده برای هفته خبرنگار در استان همدان از حضور در شهرستان های استان و برگزاری مراسمی با حضور خبرنگاران شهرستانی خبرداد.
رئیس خانه مطبوعات استان همدان همچنین پیگیری حل مشکل بیمه خبرنگاران استان همدان را از اولویت های کاری این مجموعه برشمرد و ادامه داد: مقدمات پالایش اعضای ثبت نام شده در خانه مطبوعات استان همدان در دست اقدام است.
نظر شما