حجت الاسلام حسینعلی رضازاده مدیر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان های شهریار و ملارد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یکی از کانون های توجه ما در مجموعه اداره تبلیغات اسلامی، برگزاری دوره های آموزشی فرهنگی است.
وی افزود:در همین راستا و با توجه به اهمیت موضوع از ابتدای سال جاری تا کنون، بیش از۵۰ دوره آموزشی مدیریت و آسیب شناسی فرهنگی برای رابطین فرهنگی، مبلغان، هیات های مذهبی و...برگزار کرده ایم.
رضازاده گفت: عمده محتوای آموزشی این دوره ها معطوف به آگاه سازی و اطلاع رسانی در خصوص فرقه های ضاله و آیین های دست ساز و انحرافی می شود.
مدیر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان های ملارد و شهریار عنوان کرد: برخی تفکرات انحرافی همچون شیطان پرستی در این منطقه محلی از اعراب ندارد و ما نیز به آن نمی پردازیم چون تهدیدی در این حوزه احساس نمی شود.
وی افزود: موضوعاتی چون سواد رسانه ای، وهابیت، بهائیت و... از عمده مباحثی است که در دوره های آموزشی مورد اشاره به آن پرداخته می شود.
رضازاده گفت:حجاب و آثار مثبت و سازنده عفاف نیز از دیگر مباحثی بود که در بخش های دانش آموزی و مدارس در کانون توجه مجموعه تبلیغات اسلامی قرارگرفت و در آینده نیز همچنان این روند آموزشی استمرار خواهد داشت.
مدیر اداره تبلیغات اسلامی شهرستان های ملارد و شهریار یادآور شد: با همسویی هدفمند نهادها و دستگاه های فرهنگی در شهرستان های مذکور، می توان به توفیقات بسیار چشمگیری نائل و این مهم با برنامه ریزی اصولی و همدلی و همگرایی مضاعف میسر خواهد شد.
نظر شما