به گزارش خبرنگار مهر، نیاز علی ابراهیمی پاک ظهر سه شنبه در آیین تکریم و معارفه مدیر امور اراضی استان قزوین که در محل جهاد کشاورزی استان برگزار شد، اظهارداشت: موقعیت جغرافیایی استان قزوین در مجاورت پایتخت سبب شده است این استان از نظر کاربری های غیرمجاز زمین های کشاورزی مورد تهدیداتی واقع شود.
وی با اشاره به اهمیت حیاتی زمین های کشاورزی در اقتصاد استان و کشور ادامه داد: هرگز نباید اجازه داد دشت حاصلخیز و پرثمر قزوین در جهت سوء استفاده های شخصی عده ای مورد ساخت و سازها و کاربری های غیر مجاز قرار بگیرد و از بین برود .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در رابطه با وضعیت کاربری های غیرمجاز زمین های کشاورزی در استان گفت: کاربری های غیرمجاز زمین های کشاورزی یکی از بزرگ ترین تهدیدات بخش کشاورزی استان است از این رو تلاش برای صیانت و حراست از عرصه های کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری غیر مجاز مهم ترین اصل در بخش کشاورزی است .
ابراهیمی پاک ادامه داد: با برنامه ریزی های مدون و علمی واستفاده از پتانسیل متخصصین امور اراضی و مراکز خدمات جهاد کشاورزی، می توان گام های موثری را برای صیانت از اراضی کشاورزی استان قزوین برداشت.
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تخریب و قلع و قمع ساخت و سازهای غیر مجاز در زمین های کشاورزی اظهار داشت: این تخریب ها با استعانت از احکام قضایی و هدایت و همکاری دستگاه های ذیربط احکام عملیاتی می شوند.
وی افزود: در همین راستا گشت های مربوط به حفظ کاربری اراضی جهاد نیز باید با دقت بیشتر بر تغییر کاربری ها نظارت کنند تا ساخت و ساز های غیرمجاز در همان مراحل ابتدایی متوقف شود و به احکام قضایی و تخریب منتهی نشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در پایان این مراسم از خدمات سید جمال موسوی دژکام تقدیر به عمل آورد و مهندس رضا افلاطونی را به عنوان مدیر جدید امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین معرفی کرد .
نظر شما