۲۰ مرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۰۹

پیکر شهید «احمد آذریان» در گلزار شهدای شهر دهدشت آرمید

پیکر شهید «احمد آذریان» در گلزار شهدای شهر دهدشت آرمید

دهدشت - پیکر شهید «احمد آذریان» از شهدای غواص شناسایی شده شهرستان کهگیلویه صبح سه شنبه در شهر دهدشت در میان حضور پرشور مردم شهیدپرور این شهر تشییع و تدفین شد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهید احمد آذریان از شهدای غواص و خط شکن عملیات کربلای چهار بود که پس از ۲۹ سال چشم انتظاری خانواده اش شناسایی و در خاک زادگاهش آرمید.

این شهید گلگون کفن در سال ۱۳۵۰ در شهرستان کهگیلویه به دنیا آمد و در سال ۱۳۶۴ در منطقه عملیاتی فاو به درجه رفیع شهادت نایل آمد.

فرزند ۲۹ ساله شهید آذریان در مراسم تشییع پدر گرانقدرش گفت: هرگز تصور نمی کردم که روزی در مراسم تشییع پدرم شرکت کنم.

وی از حضور گسترده مردم شهرستان کهگیلویه در مراسم تشییع و تدفین پدرش قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر دیروز پیکر مطهر پنج شهید دوران دفاع مقدس به منظور تشییع و تدفین در نقاط مختلف شهرستان کهگیلویه وارد شهر دهدشت شد.

یک تن از این شهدا شهید احمد آذریان از شهدای غواص شناسایی شده بود که صبح امروز سه شنبه در شهر دهدشت تشییع شد و چهار شهید دیگر از شهدای گمنام دوران دفاع مقدس هستند که عصر امروز به شهرهای قلعه رئیسی و سوق منتقل می شوند.

پیکر مطهر این شهدای گمنام صبح چهارشنبه در میان حضور پرشور مردم شهرهای قلعه رئیسی و دیشموک تشییع و تدفین می شود.

کد مطلب 2880160

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha