۲۰ شهریور ۱۳۹۴، ۸:۳۳

امام جمعه شهرستان سیریک:

شغل‌های کاذب در سیریک موجب ترک تحصیل دانش آموزان شده است

شغل‌های کاذب در سیریک موجب ترک تحصیل دانش آموزان شده است

سیریک - امام جمعه سیریک گفت: شغل‌های کاذب و درآمدهای بالا یکی از عوامل اصلی ترک تحصیل دانش آموزان در این شهرستان است.

حجت الاسلام علیرضا صفایی حایری در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه ناتوانی، بزرگترین دشمن هر ملتی به حساب می آید، بیان داشت: باید همیشه خودمان را آماده کنیم و نباید ناتوانی و ضعف بر ما غلبه کند لذا باید به دنبال رفع آن و تقویت روح و روانمان باشیم.

حجت الاسلام صفایی حایری با بیان این مطلب که بستر فساد باید جمع شود، افزود: گناه برای مرتکب کننده لذت بخش است و احتمال دارد هر انسانی استفاده کند اما باید به دنبال کنترل هوای نفس خود باشیم.

وی بیان داشت: باید قانون و تقوا را به عموم مردم حاکم کنیم هر چند که همه درها بسته شود باز گناه روزنه ای برای ورود خود پیدا می کند.

حجت الاسلام صفایی حایری گفت: در مسائل اعتقادی و معنوی در سطح جامعه کار شود تا مردم در مقابل گناه واکسیناسیون شوند.

به گفته وی، آگاهی دادن به عموم مردم از اساسی ترین راه کار برای آسیب های اجتماعی است، هرکدام از اقشار مختلف مردم و متولیان به نوبت خود اقدام به اطلاع رسانی و نهی از منکر کنند.

وی شغل های کاذب را یکی از معظلات و نمونه ای از آسیب های اجتماعی در سیریک دانست و گفت: متاسفانه با ایجاد شغل های کاذب که درآمد بالا و زود بازده به همراه دارد، موجب ترک تحصیل بعضی از دانش آموزان سیریکی و بعضی از روستائیان شده است

امام جمعه سیریک لزوم مشارکت شهروندان سیریک کمکی در تصریح از آسیب های اجتماعی خواند و افزو.د: هرجا مردم نقش داشتند و پیش قدم بودند آثار مطلوبتر از خود بجا گذاشته است ، پس باید به مردم در این کار دخیل کنیم

کد خبر 2912446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha