۲۰ شهریور ۱۳۹۴، ۱:۲۴

رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان-آمریکا:

محمدی با شکست حریف آمریکایی به مرحله یک چهارم نهایی رسید

محمدی با شکست حریف آمریکایی به مرحله یک چهارم نهایی رسید

سید احمد محمدی در روز اول رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان در لاس وگاس آمریکا با نتیجه ۵ بر ۴ مت کارف آمریکایی را شکست داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در روز اول رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان و گزینشی المپیک در شهر لاس وگاس آمریکا، سید احمد محمدی به مرحله یک چهارم نهایی رسید.

در رقابت های وزن ۶۵ کیلوگرم، محمدی در دور نخست مقابل داوید هابات از اسلونی در تایم اول با نتیجه ۱۲ بر صفر به پیروزی رسید.، وی در دور دوم مقابل فرانکلین از کوبا قهرمان پان آمریکن با نتیجه ۶ بر صفر به برتری رسید و راهی دور سوم شد. محمدی در این مرحله در یک کشتی حساس و نفسگیر مقابل برنت مت کالف قهرمان پان آمریکن از آمریکا با نتیجه ۵ بر ۴ به برتری رسید و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد.

وی در این دیدار مقابل برنده دیدار هایسلان گارسیا از کانادا و گئورگی بوچار از رومانی مسابقه می دهد.

طغرل عسکراف از آذربایجان قهرمان المپیک و چامیزو کشتی گیر کوبایی الاصل ایتالیا و نفر سوم جهان در گروه نماینده ایران هستند. رومانوف روس در بالای جدول با قرعه به مراتب ساده تری روبرو شده است.

کد خبر 2912617

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha