پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۴

شورای شهر خرمشهر منحل شد

شورای شهر خرمشهر منحل شد

اهواز - در جلسه‌ای که شورای حل اختلاف استان خوزستان برگزار کرد، انحلال شورای شهر خرمشهر به تصویب رسید.

استاندار خوزستان در گفتگو با خبرنگار مهر با تائید انحلال شورای شهر خرمشهر اظهار کرد: در این مدت تلاش زیادی صورت گرفت تا کار شورای اسلامی شهر خرمشهر به انحلال نرسد ولی متاسفانه این شورا به وظایف قانونی خود عمل نکرد.

عبدالحسن مقتدایی افزود: به هیچ وجه دوست نداشتیم که حتی یک شورای شهر در خوزستان به مرز انحلال برسد ولی با وجود اینکه به این شورا یک ماه برای انجام وظایف قانونی مهلت داده شده بود تا نسبت به تشکیل جلسات اقدام کنند ولی آن‌ها به قانون تمکین نکردند.

استاندار خوزستان تصریح کرد: بر همین اساس و با توجه به اینکه شورای شهر خرمشهر چندین هفته موفق به تشکیل جلسه رسمی نشده بود و حتی مدت قانونی فعالیت سرپرست شهرداری خرمشهر نیز مدت‌ها به پایان رسیده بود، دیروز شورای حل اختلاف استان خوزستان رای به انحلال شورای شهر خرمشهر داد.

مقتدایی تصریح کرد: به زودی شهردار خرمشهر از سوی استانداری خوزستان معرفی و مشغول به کار می‌شود تا فعالیت‌های عمران شهری و خدماتی در این شهر که به گردن همه ایران حق دارد با سرعت ادامه پیدا کند.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری خوزستان نیز در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: متأسفانه طی هفته‌های اخیر شورای شهر خرمشهر به حد نصاب کامل برای تشکیل جلسه نمی‌رسید چون شوراهایی که ۱۱ عضو دارند، باید هشت نفر در جلسه حضور داشته باشند تا آن جلسه رسمیت پیدا کند.

پیمان کاظمی‌نژاد افزود: بعد از کش و قوس‌های ایجاد شده در ارتباط با این شورا، با توجه به عضوی که استعفا داده و همچنین عضو علی البدلی که جایگزین شد، یک جلسه را تشکیل دادند. البته عضو علی البدل هم چون کارمند شهرداری بود، باید استعفا می‌داد و فرد دیگری جایگزین وی می‌شد.

مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری خوزستان تصریح کرد: به هر حال جلسه‌ای تشکیل شده و فردی به نام ملاکه را به عنوان شهردار خرمشهر تعیین کردند. در این جلسه انتخاب شهردار هشت نفر در ابتدای جلسه حضور داشتند که هفت نفر اعضای قبلی شورا و یک نفر هم عضو علی البدل جدید بود که با وی جلسه به رسمیت می‌رسید. ولی چون خود این فرد هم باید مراسم معارفه‌اش در یک جلسه رسمی باشد، خود در ابتدای جلسه به عنوان اعضای شورا محاسبه نمی‌شود یعنی باز هم هفت نفر حساب می‌شدند.

کاظمی بیان کرد: جلسه فوق تشکیل شده و به هر حال آرا توزیع می‌شود ولی یکی از اعضای شورا از جلسه خارج شده و برگ خود را روی میز می‌گذارد. نهایتا فیلم جلسه را گرفته و در جواب استعلام فرماندار خرمشهر اعلام کردیم از لحاظ قوانین موجود این جلسه رسمیت ندارد، چون صورت جلسه‌ای که از جلسه خارج شده با هفت امضا است.

وی ادامه داد: به هر حال برای اینکه تصور غلطی پیش نیاید، از وزارت کشور استعلام کرده و آن‌ها نیز‌‌‌ همان نظر ما را تأیید کرده و اعلام کردند که فرد علی البدل با حضور هفت عضو معارفه شده بنابراین حتی اول جلسه هم که وی معارفه شده به رسمیت نشناختند. به همین دلیل صورت جلسه‌ای که با هفت امضا بود را وزارت کشور هم غیر قانونی دانست.

کد خبر 2923450

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha