پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ آذر ۱۳۹۴، ۱۷:۲۵

عادلی عنوان کرد:

«GECF» نیاز اصلی جهان به گاز را تامین خواهد کرد

«GECF» نیاز اصلی جهان به گاز را تامین خواهد کرد

دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز گفت: این مجمع نیاز اصلی جهان به گاز را تامین خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین عادلی عصر امروز دوشنبه در سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز به اعضا و مهمانان سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز خوشامد گفت و اظهارداشت: امیدواریم در این اجلاس بتوانیم به همه اهداف تعیین شده دست پیدا کنیم.

وی گفت: مجمع کشورهای صادرکننده گاز از تمام تلاش خود در روند تولید گاز استفاده می‌کند، ضمن اینکه شاهد نقش گسترده تر گاز در سبد انرژی جهان هستیم.

دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز با تاکید بر اینکه این مجمع می‌تواند اعتبار و وجهه خود را دوچندان کند، اظهارداشت: کلید موفقیت در گسترش همکاری‌ها نهفته است. در همین حال، مجمع کشورهای صادرکننده گاز با چالش‌های مختلفی مواجه بوده و بازار گاز نیز تحولات و تغییراتی را تجربه کرده است.

به گفته عادلی، باوجود این تحولات، یک نکته آشکار است که گاز از منابع قابل اتکا و سازگاز با محیط زیست به شمار می رود و این انرژی در آینده به شکل بهتری استفاده شده و در دسترس همگان قرار خواهد گرفت. بر همین اساس، شاهد نقش مهمتر گاز طبیعی در سراسر جهان خواهیم بود و این مجمع تامین کننده درازمدتی محسوب می‌شود و عمده این نیاز را تامین خواهد کرد.

وی با بیان اینکه وضعیت امروز بازارهای گاز ما را مجبور می‌کند مجمعی داشته باشیم تا در آن به هماهنگی بیشتر مواضع خود پرداخته و به مصاف این چالش‌ها برویم، تصریح کرد: در دو سال گذشته، یکسری ابتکارات جدید با هدف افزایش کارایی اجرا کرده ایم، همچنین ما به دنبال تامین اهداف اساسنامه سازمان و تامین منافع اعضا در این عصر پرچالش هستیم.

دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز در پایان به جمهوری آذربایجان به عنوان عضو جدید مجمع (عضوناظر) تبریک گفت.

کد خبر 2976837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha