پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۲۰

عاملان توزیع ایران چک‌های تقلبی در خرم‌آباد دستگیر شدند

عاملان توزیع ایران چک‌های تقلبی در خرم‌آباد دستگیر شدند

خرم آباد - دو نفراز اعضای باند تهیه و توزیع اسکناس های تقلبی توسط پلیس آگاهی استان لرستان دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علی احمدی تبار جانشین فرمانده انتظامی استان لرستان  صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: در پی اخبار رسیده از کسبه سطح شهر خرم آباد مبنی بر اینکه دو نفر با ظاهری آراسته به مغازه های این شهرستان مراجعه و با اسکناس تقلبی اقدام به خرید اجناس می کنند، بلافاصله تیم مجربی از ماموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان به منظور شناسایی و دستگیری اعضای باند به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی افزود: ماموران این پلیس به صورت نامحسوس فعالیت های اعضای باند را تحت نظر قرار داده و پس از شناسایی محل تردد و اختفای آنان، با هماهنگی مقام قضائی در اقدامی غافلگیرانه دو نفر از اعضای این باند را دستگیر و به مقر پلیس منتقل کردند.

جانشین انتظامی استان تصریح کرد: در بازرسی از متهمان، ۵۵  قطعه ایران چک ۵۰۰ هزار ریالی جعلی به ارزش ۲۷ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال کشف شد.

وی ادامه داد: جاعلان در بازجویی های پلیسی به تهیه و پخش اسکناس های تقلبی در خرم آباد اعتراف کردند.

سرهنگ احمدی تبار با اشاره به اینکه، دستگیری سایر اعضای باند در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار دارد، خاطر نشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل بعدی تحویل مراجع قضائی شدند.

کد خبر 2977407

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha