پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ آذر ۱۳۹۴، ۹:۰۵

عضو شورای اسلامی شهر ملارد:

۷۰ درصد ناوگان اتوبوسرانی ملارد فرسوده است

۷۰ درصد ناوگان اتوبوسرانی ملارد فرسوده است

ملارد - عضو شورای اسلامی شهر ملارد با اشاره به فعالیت بیش از ۱۴۰ اتوبوس در این شهر، گفت: ۷۰ درصد از این تعداد که قریب به ۱۰۰ دستگاه می شود فرسوده است.

حاجعلی بحری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به نقش حائز اهمیت ناوگان حمل ونقل عمومی در تحقق توسعه پایدار اظهار داشت: شهر ملارد از مناطقی محسوب می شود که بخش عمده ای از ساکنان آن از لحاظ بضاعت مالی از توانمندی بالایی برخوردار نیستند.

وی همچنین افزود: بطور طبیعی در چنین شرایطی، میزان اقبال عمومی مردم به استفاده از اتوبوس های ناوگان حمل ونقل عمومی پر رنگ تر می شود.

عضو شورای اسلامی شهر ملارد عنوان کرد:۱۴۰ اتوبوس در این منطقه فعال بوده که از این تعداد قریب به ۱۰۰ دستگاه با فرسودگی مواجه است و لزوم نوسازی آن ها به شدت احساس می شود.

بحری با یادآوری اینکه از سال ۸۴  تاکنون هیچ اتوبوسی به ناوگان حمل ونقل عمومی شهر ملارد واگذار نشده است، گفت: اکثر قریب به اتفاق اتوبوس های فعال برای بخش خصوصی است.

وی افزود: تعدادی از اتوبوس هایی که تحت مالکیت شهرداری قرار داشت، بواسطه تعدیل نیروهای مدیریت شهری واگذار شد و در حال حاضر ۱۱ دستگاه اتوبوس در اختیار شهرداری قرار دارد.

عضو شورای اسلامی شهر ملارد افزود: برخی از اتوبوس ها از ظاهری سالم برخور دارند اما از لحاظ فنی و موتوری با مشکلات بسیاری روبرو هستند و برای فواصل طولانی نمی توان بر روی آن حسابی باز کرد.

بحری گفت: در حوزه تاکسیرانی نیز وضعیت موجود چندان رضایت بخش نیست و بخش عمده ای از ۴۰۰ تاکسی فعال در این شهر مستهلک و فرسوده هستند.

وی در خاتمه یادآور شد: برای نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی نامه نگاری های بسیاری با دستگاه های مسئول در دستور کار قرار گرفته و امیدواریم با گشایش های اعتبار و کمک نهادهای مرتبط، وضعیت ناوگان حمل ونقل عمومی این شهر بهبود یابد.

کد خبر 2978035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نریمانی ۲۳:۳۷ - ۱۳۹۴/۰۹/۰۵
      0 0
      خبرگزاری محترم مهر سپاس بابت این مطلب حرف دل ما شهروندایی رو زدین که هر روز صبح با این اتوبوس های درب و داغون مجبوریم خودمون رو به تهران برسونیم . ما تو شهرستان ملارد محله های سرآسیاب و مارلیک نه امنیت داریم . نه شهرداری درست و حسابی داریم نه جایی رو داریم که صدامونو به گوششون برسونیم . ازتون خواهش می کنم گزارش های بیشتری از این شهرستان تهیه کنید . سپاس