پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ آذر ۱۳۹۴، ۱۴:۱۳

توسعه دریامحور و محرومیت‌زدایی مناطق حاشیه دریا در دستور کار است

توسعه دریامحور و محرومیت‌زدایی مناطق حاشیه دریا در دستور کار است

اراک- یکی از فرماندهان نیروی دریایی گفت: توسعه دریامحور که از سفارشات مقام معظم رهبری است و همچنین محرومیت زدایی از مناطق حاشیه دریا در دستور کار نیروی دریایی قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، ناخدایکم محمدرضا غمخوار پیش از ظهر جمعه در سخنرانی پیش از خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه اراک با اشاره به اربعین حسینی و سالروز بزرگداشت نیروی دریایی اظهار داشت: توسعه دریا محور که از سفارشات مقام معظم رهبری است و محرومیت زدایی مناطق نزدیک دریا مانند جاسک و چابهار از جمله اقدامات نیروی دریایی است.

وی افزود: هنگامی که طبل جنگ تحمیلی در ۳۱شهریور ۱۳۵۹ به صدا درآمد راهبرد عراق این بود که یک روزه خرمشهر را غصب کنند، سه روزه خوزستان را محاصره کنند و در روز هفتم در میدان آزادی تهران باشند اما این اندیشه باطل با جان فشانی رزمندگان اسلام عملی نشد.

ناخدا یکم غمخوار افزود: سپس عراق از طریق دریا حمله کرد که قریب به یک ماه عملیات های زیادی با هدف فلج کردن دشمن اجرا شد به گونه ای که بسیاری از ناوها و بالگردهای جنگی دشمن در دریا غرق شد.

وی تصریح کرد: دو سوم ارتش دریایی عراق در این عملیات که مروارید نام داشت منهدم شدند و یک سوم باقی مانده عقب نشینی کردند و سبب شد صادرات نفت عراق به طور کامل قطع شود.

غمخوار خاطرنشان کرد: فلج شدن اقتصاد عراق سبب بالا رفتن روحیه رزمندگان شد و از آن پس ۱۰ هزار کشتی نفت کش های کشور را در دریا پشتیبانی کردند.

وی با اشاره به اقدامات و فعالیت های پس از جنگ نیروی دریایی گفت: با توجه به اینکه یک سوم مرزهای کشور ما را مرزهای آبی تشکیل می دهد، نیروی دریایی پس از جنگ اقدامات ارزنده‌ای را برای حفظ و صیانت از مرزهای آبی کشور انجام داده است.

غمخوار ادامه داد: ارتقای آمادگی رزمی و بالا بردن افرایش سطح ایمنی، تمرکز بر آموزش های علمی، حضور در آب های آزاد و کمک رسانی به سایر کشتی های منطقه ای از جمله اقدامات نیروی دریایی است.

وی اضافه کرد: با اعزام ۳۷ ناوگروه رزمی متشکل از یگان های سطحی، زیرسطحی و پروازی و با تأمین امنیت خطوط مواصلاتی دریایی کشور و مقابله با پدیده دزدان دریایی، ۳۳۰۰ کشتی و نفتکش ایرانی و غیرایرانی مورد حمایت قرار گرفتند.

غمخوار گفت: با وجود ۱۸۰ مرحله درگیری با دزدان دریایی در هیچ موردی موفق به ربایش کشتی و یا محموله آن نشده اند.

کد خبر 2979776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha