پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ آذر ۱۳۹۴، ۱۵:۵۰

امام جمعه قم:

اهتمام دولت در پیگیری امور مسلمانان نیجریه جدی‌تر باشد

اهتمام دولت در پیگیری امور مسلمانان نیجریه جدی‌تر باشد

قم - امام جمعه قم گفت: پیگیری جدی دولت در مسئله کشتار مسلمانان نیجریه سبب خواهد شد تا استکبار دست از گستاخی و وقاحت بردارند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه قم در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(ع) با بیان اینکه کشتار مسلمانان نیجریه یک حرکت کاملاً صهیونیستی و مورد حمایت برخی از کشورهای خود فروخته منطقه است، اظهار داشت: متأسفانه برخی از روسای کشورهای عربی در اقدامی تعجب برانگیز در تماس با رئیس جمهور نیجریه این کشتار بی‌رحمانه را حرکتی در راستای مبارزه با تروریسم خوانده و به دولت نیجریه بابت این جنایت تبریک گفته‌اند.

وی با طرح این موضوع که واقعاً گناه شیعیان نیجریه چه بوده که به‌صورت دسته جمعی کشته می‌شوند، ادامه داد: چطور وقتی در گوشه‌ای از کشورهای غربی حادثه‌ای رخ می‌دهد حرف از احقاق حقوق بشر می‌شود و رسانه‌های غربی گوش فلک را بابت این نوع حوادث کر می‌کنند اما وقتی یک عده مسلمان مظلومانه کشته می‌شوند همه کر و لال شده‌اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه باید پرچم مظلومیت شیعیان در سراسر جهان برافراشته بماند، گفت: به رغم پیگیری‌هایی که دولت در این زمینه انجام داده باید طوری عمل کنیم تا شاهد تکرار این نوع گستاخی‌ها علیه شیعیان نباشیم.

بسته‌شدن پرونده پی. ام. دی دستاورد بزرگی بود

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به تلاش‌های دولت در زمینه بسته شدن پرونده پی. ام. دی گفت: امیدواریم این موفقیت بزرگ سبب شود تا دولت‌های غربی مثل چند سال گذشته دست از دروغ و افترا علیه ملت ایران بردارند و بیش از پیش خود را ضایع نکنند.
استاد حوزه علمیه قم با ابراز خرسندی از ملغی شدن ۱۲ قطعنامه شورای حکام علیه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران، افزود: باید نتیجه این فعالیت‌ها منجر به برچیده شدن نظام تحریم‌های غیر منصفانه و رونق اقتصادی کشور باشد.

ضرورت صیانت از شورای نگهبان

امام جمعه قم با بیان اینکه انتخابات در نظام جمهوری اسلامی برخلاف کشورهای مدعی یک امتیاز و فرصت بزرگ است، گفت: نخبگان و افراد شایسته باید از این فرصت مهم برای خدمتگزاری استفاده کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه در طول انتخابات باید حرمت شورای نگهبان حفظ شود، گفت: همه باید بدانند که صیانت از شورای نگهبان حفاظت از اهداف بلند انقلاب اسلامی و نباید حرمت این نهاد مؤثر شکسته شود.

دولت ترکیه به ملتش خیانت می‌کند

آیت الله حسینی بوشهری در ادامه از تجاوز ترکیه به خاک عراق ابراز تعجب کرد و گفت: مگر دولتمردان ترکیه چه سودی از تجاوز به سوریه و درگیری روسیه عایدشان شده که حالا به رغم اعتراضات دولت و مردم و مراجع دینی عراق دوباره هوس تجاوز به خاک عراق کرده‌اند.

وی با بیان اینکه دولت ترکیه با رفتارهای نابخردانه خود آبروی ملت شریف ترکیه را زیر سؤال می‌برد گفت: واقعاً بین رفتار و حرکات زمامداران کشور ترکیه با شخصیت و منزلت مردم ترکیه تفاوت آشکاری به چشم می‌خورد.

امام جمعه قم با تبریک فرارسیدن روز میلاد پیامبر اکرم و آغاز هفته وحدت گفت: وحدت میان مسلمانان یکی از ضروریات و نیازهای اساسی جهان اسلام است و نباید بستر را برای تفرقه افکنی معاندان اسلام فراهم کنیم.

اسلام هراسی ثمره تفرقه افکنی میان مسلمانان

آیت الله حسینی بوشهری با تأکید بر اینکه استکبار جهانی راه نفوذ و ضربه زدن به اسلام را در تفرقه افکنی مذهبی و عقیدتی میان مسلمانان می‌داند گفت: آن‌ها با علم به این مسئله هر روز یک گروه و عده تروریستی را با نام‌های کذایی مختلف به جان مسلمانان می‌اندازند و پول خودمان به جان و ناموس مسلمانان بازی می‌کنند.

وی با اعلام این مطلب که یکی از ثمرات تفرقه افکنی میان مسلمانان باز شدن بسترهای اسلام هراسی در میان ملت‌های جهان است، گفت: متأسفانه عده‌ای مسلمان نما عامدانه و جاهلانه در دام مکر استکبار جهانی افتاده و اهداف شوم آن‌ها را پیاده می‌کنند.

استاد حوزه علمیه قم با یادآوری هشتم ربیع‌الاول و سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) و تحلیل مراقبت‌ها و محدودیت‌های شدید حکومت جور وقت از شیعیان گفت: حکام عباسی از توسعه و گسترش شیعیان در دوره زعامت امام حسن عسکری به وحشت افتاده بودند و این ترس زمانی بیشتر می‌شد که می‌دانستند بر اساس وعده‌های ائمه اطهار فرزندی از امام یازدهم متولد خواهد شد که بساط حکومت‌های زور و جور را برای همیشه جمع خواهد کرد.

امام جمعه قم با بیان اینکه جهان امروز در سایه عنایات حضرت ولی عصر(عج) حیات دارد گفت: آغاز امامت حضرت ولی عصر(ع) نماد واقعی شکل‌گیری نور خدا در خلقت جهان است و حیات بشر با حکومت جهانی ایشان مستدام خواهد بود.

وی با تبریک سالروز وحدت حوزه و دانشگاه و تشریح خدمات شهید دکتر مفتح گفت: روز شهادت این مبارز و نستوه و عالم کم نظیر روز مبارزه با خشونت و افراطی‌گری است. چرا که این شهید و دو همراهش به دست عده‌ای گروهک تروریستی فرقان به شهادت رسیده‌اند.

تبیین قانون مترقی قصاص در اسلام

آیت الله حسینی بوشهری در خطبه نخست ضمن دعوت مردم به تقوا و رعایت امانت‌داری و راست‌گویی با بیان اینکه امنیت فردی در اسلام جایگاه ویژه‌ای دارد گفت: امنیت فقط در حوزه‌های نظامی، اجتماعی، اقتصادی و... نیست و اسلام به امنیت فردی و شخصی افراد اهتمام ویژه‌ای دارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه قصاص یک قانون مترقی در نظام اسلامی است گفت: قرآن به حفظ جان و ناموس افراد توجه ویژه‌ای دارد و در آیات خود تأکید دارد که اگر یک نفر به ناحق کشته شود به مثابه از بین رفتن انسانیت است.

وی با بیان اینکه در اسلام هر نوع آدم کشی و به هر بهانه غیرمنطقی ممنوع است گفت: اگر قانون متعالی قصاص نبود امکان ایجاد هرج و مرج و ترویج تسویه حساب‌های شخصی و انتقام‌جویی اولیاء دم را فراهم می‌کرد.

کد خبر 3003068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha