پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳۰ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۵

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبیک:

پایان برداشت ذرت ازسطح ۹۰۰۰ هکتار از مزارع شهرستان آبیک

پایان برداشت ذرت ازسطح ۹۰۰۰ هکتار از مزارع شهرستان آبیک

آبیک- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبیک گفت: عملیات برداشت ذرت از سطح ۹هزار و ۶۵۵ هکتار از مزارع کشاورزی این شهرستان به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، بیژن لطفی اظهار کرد: از این میزان سطح برداشت، ۹هزار و ۴۲۵ هکتار ذرت علوفه ای و ۲۳۰ هکتار به ذرت دانه ای  اختصاص داشت.

وی افزود: از این میزان سطح برداشت ۲۰ هکتار بصورت بذری با عملکرد متوسط ۲ تن در هکتار برداشت شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبیک، میزان کل تولید ذرت علوفه ای شهرستان را ۴۰۹هزارو ۱۵۰ تن با عملکرد متوسط۴۳ تن در هکتار برآورد کرد.

لطفی، میزان کل تولید ذرت دانه ای را نیز، یک هزارو۹۳۰ تن «یک هزارو ۸۹۰ تن ذرت دانه ای و ۴۰ تن ذرت بذری» با عملکرد متوسط ۸ تن و ۳۰۰ کیلو گرم  در هکتار ذکرکرد.

به گفته وی، کاهش شدید قیمت ذرت در زمان برداشت، تأخیر درکشت بعدی در صورت برداشت ذرت به‌صورت دانه‌ای، از دلایل عمده تمایل کشاورزان به برداشت ذرت در قالب علوفه‌ای است.

آغاز طرح پلاک گذاری ماشین‌های کشاورزی در شهرستان آبیک

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آبیک گفت: طرح پلاک گذاری ماشین‌های کشاورزی در این شهرستان آغازشده است.

لطفی پیش‌بینی کرد: در این طرح ۲۰۰ دستگاه تراکتور زیر ۱۳ سال  پلاک گذاری شود.

وی اظهار داشت: در مرحله اول  این طرح نیز از ۵۰ دستگاه تراکتور واجد شرایط بازدید شده که جهت انجام امور پلاک گذاری به پلیس‌راه استان معرفی شدند.

لطفی هدف از اجرای این طرح را شناسایی و ساماندهی ماشین‌آلات کشاورزی جهت صدور بیمه، پلاک گذاری و تخصیص سوخت برشمرد.

به گفته وی، این طرح  برای اولین بار در این شهرستان انجام شد که  با همکاری پلیس راهور شهرستان و استان در بخش‌های بشاری‌ات و کوهپایه از آذرماه سال جاری آغازشده است.

کد خبر 3005631

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha