به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا تاکایدی عصر سه شنبه در مراسم اختتامیه سومین نمایشگاه تخصصی تجهیزات ساخت داخل صنعت نفت خوزستان اظهار کرد: امسال میزان حضور شرکت کنندگان در این نمایشگاه نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش داشته است. این افزایش استقبال ها واقعا جای امیدواری دارد و قعطا باعث رشد و شکفایی نفت و حفاری هم خواهد شد.
وی افزود: تعداد سازندگان حاضر در نمایشگاه نیز امسال نسبت به سال گذشته حدودا بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش داشته است. همچنین میزان حضور شرکت های دانش بنیان نیز نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.
قائم مقام شرکت ملی حفاری ایران بیان کرد: تا دانش محوری را در ساخت قطعات و تجهیزات را نهادینه نکنیم قطعا پیشرفت ها و شکوفایی در زمینه های دیگر نیز حاصل نمی شود. البته از حضور دانشگاه ها و پایگاه های علم و فناوری برای ارتقای دانش بنیانی شرکت های داخلی تشکر می کنیم.
تاکایدی تصریح کرد: هر نمایشگاهی یک دستاوردی دارد و باید از آنها در راستای بهبود نفت و حفاری استفاده کرد. در حال حرکت به سمت افزایش میزان تولیدات هستیم و در واقع به نوعی حرف برای گفتن داریم.
وی عنوان کرد: از تولیدکنندگان حمایت کردیم تا کیفیت خود را ارتقا دهند. در حال حاضر سالانه حدود ۸۰ میلیارد تومان را به تولیدکنندگان و سازندگان تجهیزات تزریق می کنیم. از تمامی تولید کنندگان تجهیزات و قطعات تقاضا داریم تا به کیفیت کارهای خود بیشتر توجه کرده و به دانش بنیان کردن تولیدات نیز روی بیاورند.
قائم مقام شرکت ملی حفاری ایران تأکید کرد: کیفیت تولیدات بر فعالیت های نفت و حفاری تأثیر مستقیمی دارد بنابراین شرکت یک هزینه برای ساخت و هزینه ای را نیز برای ارتقای کیفیت پرداخت می کند. امیدوارم روز به روز شاهد افزایش کیفیت محصولات تولید داخل و شکوفایی فناوری ساخت و تولید داخل کشور باشیم.
تاکایدی یادآور شد: امیدوارم سال آینده شاهد محل نمایشگاه بهتری برای برگزاری نمایشگاه نفت باشیم. به عنوان مثال معمولا در نمایشگاه های تخصصی سالن های آمفی تئاتری وجود دارد که برای برگزاری جلسات اختتامیه خیلی آبرومندانه تر از سالن های معمولی است.


نظر شما