۲ دی ۱۳۹۴، ۱۶:۴۱

نماینده مردم دشتی وتنگستان در مجلس:

۳ میلیارد ریال برای تکمیل راه دسترسی به دشت پلنگ اختصاص یافت

۳ میلیارد ریال برای تکمیل راه دسترسی به دشت پلنگ اختصاص یافت

دشتی- نماینده مردم دشتی وتنگستان در مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۳ میلیارد ریال برای تکمیل راه دسترسی به دشت پلنگ خبر داد.

حجت الاسلام سید محمد مهدی پور فاطمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طول این پروژه ۲۰ کیلومتر است که تاکنون ۱۴ کیلومتر آن اجرا شده است.

وی افزود: با پیگیری‌های به عمل آمده برای شش‌کیلومتر باقی‌مانده نیز ۳ میلیارد ریال تامین اعتبار شده است.

نماینده مردم دشتی وتنگستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این اعتبارات ابلاغ شده است، تصریح کرد: به‌زودی عملیات اجرایی این پروژه نیز آغاز خواهد شد.

وی از روکش آسفالت جاده‌های روستایی خبر داد و گفت: همچنین با تلاش‌های صورت گرفته برای روکش آسفالت جاده کلل، چاوشی و چارک نیز اعتبار اختصاص داده شده است.

پورفاطمی بیان کرد: در چند سال اخیر تحولات خوبی در حوزه راهداری در سطح شهرستان اتفاق افتاده است و نقاط حادثه خیز زیادی رفع شده است.

کد مطلب 3007924

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha