پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۳ دی ۱۳۹۴، ۱۴:۰۰

در مسجد اعظم قم انجام شد؛

تجمع اعتراض آمیز طلاب در اعتراض به اعدام آیت الله نمر

تجمع اعتراض آمیز طلاب در اعتراض به اعدام آیت الله نمر

قم - طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم در محکومیت شهادت آیت الله نمر باقر النمر توسط آل سعود در مسجد اعظم تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، در تجمع طلاب و روحانیون قم که قبل از ظهر یکشنبه در مسجد اعظم قم برگزار شد، آیت الله نوری همدانی از مراجع عظام تقلید، آیت الله یزدی رئیس مجلس خبرگان رهبری، آیت الله حسینی بوشهری مدیر حوزه‌های علمیه، آیت الله مقتدایی رئیس شورای عالی حوزه‌های علمیه و عضو مجلس خبرگان رهبری، حجت الاسلام سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومع(س) و برخی دیگر از مسئولان حضور داشتند.

«مرگ بر آل سعود»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل» و «شیخ شهید حجاز شهادتت مبارک» و «هیهات منا الذله» از شعارهایی بود که توسط تجمع کنندگان بیش ار همه شنیده می‌شد.

آیت الله سید احمد خاتمی در این مراسم طی سخنانی این اقدام رژیم آل سعود را محکوم کرد و گفت: دنیا بداند یک مشت جوان خام که مورد حمایت صهیونیست‌ها هستند، مدیریت عربستان را به عهده گرفته‌اند.

 وی افزود: دستور حوزه علمیه به آل سعود این است که به سرعت جنازه آیت‌الله نمر را به بستگان این شهید تحویل دهند و دست از جنایات وحشیانه بردارند.

گفتنی است در پی شهادت آیت‌الله نمر، دروس حوزه‌های علمیه امروز تعطیل شد و مراجع عظام تقلید با صدور پیام‌های جداگانه‌ای اعدام  این روحانی مبارز توسط رژیم آل سعود را محکوم کردند.

کد خبر 3015748

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha