۲۷ دی ۱۳۹۴، ۱۳:۵۴

دبیر نوزدهمین کنگره همکاری دولت، دانشگاه و صنعت:

بیش از ۱۰ تفاهمنامه بين دانشگاههای خوزستان با صنعت منعقد می‌شود

بیش از ۱۰ تفاهمنامه بين دانشگاههای خوزستان با صنعت منعقد می‌شود

دبیر نوزدهمین کنگره همکاری دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی از انعقاد ۱۰ تفاهم نامه همکاری دانشگاه‌های خوزستان در حاشیه برگزاری این کنگره خبر داد.

سید بهزاد علوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دانشکده فنی و حرفه‌ای پسرانه شهید چمران اهواز میزبان برگزاری نوزدهمین کنگره همکاری دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی در خوزستان است.

وی افزود: مقرر شده تا در حاشیه برگزاری کنگره بیش ۱۰ تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه‌های خوزستان و صنعت منقعد شود.

دبیر نوزدهمین کنگره سراسری همکاری دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی تصریح کرد: انعقاد تفاهم نامه دانشکده فنی و حرفه‌ای پسرانه شهید چمران اهواز با شرکت شهرک‌های صنعتی و پارک علم و فناوری خوزستان از جمله این تفاهم نامه‌های منعقد شده خواهد بود.

علوی بیان کرد: انعقاد تفاهم نامه دانشکده فنی و حرفه‌ای پسرانه شهید چمران اهواز با انجمن قطعه سازان نفت، گاز و پتروشیمی نیز از دیگر تفاهم نامه‌هایی است که در حاشیه این کنگره امضا خواهد شد.

وی عنوان کرد: دانشگاه شهید چمران اهواز پنج تفاهم نامه همکاری با صنعت و دانشگاه صنعتی دزفول نیز سه تفاهم نامه را در حاشیه برگزاری کنگره منعقد خواهند کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اهمیت سیاست گذاری در افزایش همکاری‌های دانشگاه و صنعت در دوران پساتحریم، نقش نهادهای واسطه‌ای در ارتباط مؤثر دانشگاه و صنعت و دستیابی به اقتصاد مقاومتی و دانش بنیان، جایگاه ارتباط دانشگاه و صنعت در برنامه توسعه ششم، تدوین سیاست‌ها و راهکارهای کارآفرینی و تجاری سازی دانش و ثروت آفرینی، نقش دانشگاه‌های مهارتی در ایجاد اشتغال در استان خوزستان و همچنین بررسی اثر بخشی دانشگاه‌ها در ارتقای وضعیت صنایع استان خوزستان محورهای این کنگره هستند.

کد خبر 3026857

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha