به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از اداره اخبار و رسانه هاي گروهي مجلس شوراي اسلامي، در اين ديدار حداد عادل ضمن ابراز خشنودي از حضور گسترده براي كشورهاي اسلامي در كنفرانس، اين دو را بيانگر توجه ويژه امت اسلامي به مشكلات و مصائب مردم فلسطين دانست و اظهار داشت: بدون ترديد مردم فلسطين با برخورداري از اينگونه حمايت ها هرگز احساس تنهايي نمي كند.
وي در همين راستا به تغيير تاكتيك امپرياليستي براي استمرار استعمار ملتهاي جهان سوم اشاره كرد و خاطرنشان كرد: آنچه كه ما و شما و فلسطينيها و كشورهاي آمريكاي لاتين را به هم پيوند مي دهد احساس يك درد مشترك از ناحيه امپرياليستهاست كه در طول سده ها و دهه ادامه داشته و اكنون نيز با تغيير شكل همان اهداف استعمارگرانه خود را دنبال مي كنند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه به مناسبات دو جانبه تهران و فري تاون پرداخت و با اعلام آمادگي مجلس شوراي اسلامي براي گسترش مناسبات در كشور بويژه روابط پارلماني گفت: بدون شك مجالس مي تواند نقش مهمي در گسترش مناسبات همه جانبه داشته باشند و در اين خصوص مجلس شوراي اسلامي براي بسط و ارتقاء روابط پارلماني با مجلس ملي سيرالئون آمادگي كامل دارد.
در ادامه اين ديدار رئيس مجلس ملي سيرالئون نيز ضمن ابراز خرسندي از حضور در تهران و شركت در سومين كنفرانس بين المللي قدس و حمايت از حقوق مردم فلسطين اين حركت مجلس شوراي اسلامي و دولت جمهوري اسلامي ايران را نه تنها حمايت از مردم فلسطين بلكه حمايت از تمامي ملتهاي محروم جهان دانست.
وي در ادامه با اشاره به عضويت دو كشور در سازمان كنفرانس اسلامي و بين المجالس جهاني، و جنبش عدم تعهد همكاري و هماهنگي در سازمانهاي بين المللي را بسيار موثر دانست و بر آمادگي كشورش در اين راستا تاكيد كرد.
رئيس مجلس ملي سيرالئون در پايان خواستار گسترش مناسبات پارلماني با مجلس شوراي اسلامي گرديد كه حداد عادل نيز بر اين امر تاكيد كرد.


نظر شما