سرهنگ پاسدار سيد عبدالرسول شمندي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در كرج اظهار داشت: تعداد پايگاههاي ابلاغ شده از سوي نيروي مقاومت بسيج كشور در كرج 153 پايگاه بود اما با توجه به جمعيت جوان كرج و نيازمندي هاي اين شهرستان ، تعداد پايگاهها با 100 درصد افزايش به 306 پايگاه طرح ميثاق با ولايت افزايش يافت.
وي افزود: علاوه بر اين تعداد 1000پايگاه غيرمتمركز نيز مستقر در پايگاههاي نيروي مقاومت بسيج در سطح شهرستان و شهرك هاي حاشيه اي وابسته وجود دارد.
شمندي خاطر نشان كرد: ثبت نام در كلاس هاي طرح ميثاق با ولايت كه به منظور جذب جوانان و تحقق ارتش 20 ميليوني برگزار شده از تاريخ 16 خرداد آغاز شده و تا بيست و ششم اين ماه ادامه دارد.
وي تصريح كرد: پيش بيني مي شود تا پايان مهلت ثبت نام بيش از 61 هزار و 200 نفر براي شركت در اين طرح ثبت نام كنند و تاكنون نيز 80 درصد از آمار پيش بيني شده محقق شده است .
شمندي يادآور شد: كلاسهاي آموزشي و فوق برنامه اين طرح از ابتداي تيرماه با شعار شور جواني ، تلاش علمي و اخلاق محمدي (ص) آغاز مي شود و اعضاي علاقمند به عضويت در ارتش 20 ميليوني در گردانهاي عاشورا و الزهرا (س) ساماندهي مي شوند.
فرمانده نيروي مقاومت بسيج شهرستان كرج ، برنامه هاي امسال را در مقايسه با سال گذشته بسيار متنوع اعلام كرد و افزود: امسال دانش آموزان علاقمند ضمن آموزش معارف اسلامي و قرآني و بهره گيري از برنامه هاي متنوع فرهنگي ورزشي از مهارتهاي فني حرفه اي نيز بهره مند مي شود و در اردوهاي شهرستاني ، استاني و كشوري در قالب اردوهاي تفريحي ، آموزشي ، علمي ، سياحتي و زيارتي شركت مي كنند.
وي بودجه اختصاص يافته به كل پايگاه هاي متمركز طرح ميثاق با ولايت را سه ميليارد و 600 ميليون ريال و بودجه اختصاص يافته به هر پايگاه غير متمركز را يك ميليون ريال اعلام كرد.
طرح ميثاق با ولايت سال گذشته در قالب 277 پايگاه متمركز اجرا شد و 46 هزار و 855 نفر در اين كلاس ها شركت كردند .
نظر شما