پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۲۳ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۴۸

مدیر کل مشارکت های اجتماعی جوانان عنوان کرد:

تاکید بر استفاده از ظرفیت سمن ها در جشنواره اتفاق ۳

تاکید بر استفاده از ظرفیت سمن ها در جشنواره اتفاق ۳

مدیر کل مشارکت های اجتماعی جوانان با اشاره به رزیابی و رتبه بندی سازمان های مردم نهاد جوانان در جشنواره اتفاق ۳ بر استفاده از ظرفیت سمن ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا حجتی در نخستین نشست هم اندیشی جشنواره اتفاق ۳ با اشاره به اینکه این جشنواره تا کنون دو بار در سال های ۸۸ و ۹۱ توسط اداره کل مشارکت های اجتماعی جوانان برگزار شده است، افزود: هدف از برگزاری این جشنواره ارزیابی و رتبه بندی سازمان های مردم نهاد جوانان و همچنین شناسایی و معرفی این سازمان ها به منظور استفاده از ظرفیت های آنها است.

مدیرکل مشارکت های اجتماعی جوانان در این جلسه با اشاره به اهمیت مستندسازی و استفاده از مستندات جشنواره های پیشین عنوان کرد: در برگزاری جشنواره اتفاق باید سعی شود هر جشنواره بهتر از جشنواره پیشین باشد و این امر نیازمند استفاده از تجربیات افرادی است که در برگزاری جشنواره اتفاق ۱ و ۲ نقش داشته اند.

حجتی همچنین افزود: ما باید تلاش کنیم که با توجه به امکانات موجود و استفاده از خلاقیت و حس مسئولیت و کار گروهی جشنواره را به نحو احسن و عادلانه برگزار کنیم.

کد خبر 3596184

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha