پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۳:۰۸

معاون بنیاد مسکن استان کرمانشاه خبر داد:

پرداخت تسهیلات ۱۵ میلیونی برای مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی

پرداخت تسهیلات ۱۵ میلیونی برای مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی

کرمانشاه- معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان کرمانشاه از پرداخت تسهیلات ۱۵ میلیونی برای مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، افشین انتظاری پیش از ظهر امروز چهارشنبه در نشستی خبری اظهار داشت: مقاوم سازی مسکن روستایی و ترویج مسکن مقاوم در روستاها از اهداف بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است که به این منظور پرداخت تسهیلات به مردم مناطق روستایی صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه تلاش ما این است که تمامی واحدهای مسکونی روستایی استان مقاوم سازی شود، افزود: در این راستا تسهیلات ۱۵ میلیون تومانی با سود ۵ درصد به روستائیان پرداخت می شود.

انتظاری گفت: هیئت وزیران ضمانت زنجیره ای برای دریافت این تسهیلات را مصوب کرده اما تصمیم بر پذیرش این نوع ضمانت به عهده خود بانک ها است که براساس مطالبات تصمیم می گیرند.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: ۴۶ هزار واحد مسکونی روستایی تاکنون در استان مقاوم سازی شده که حدود ۳۶ درصد است.

انتظاری گفت: بنیاد مسکن در راستای کنترل خسارت و تامین امنیت مساکن روستایی، بیمه مساکن روستایی را نیز در دستور قرار داده است تا افراد پس از مقاوم سازی مساکن خود را بیمه کرده و در صورت بروز حادثه ای این مساکن بازسازی شود.

وی اظهار داشت: از سال ۸۷ تاکنون حدود ۵۰۰۰ واحد روستایی مقاوم سازی شده در استان کرمانشاه تاکنون بیمه شده اند.

انتظاری اشاره ای به تاسیس انجمن خیرین مسکن ساز داشت و خواستار مشارکت هر چه بیشتر خیرین در این انجمن برای ساخت مسکن محرومان شد.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن استان کرمانشاه گفت: علی رغم تازه تاسیس بودن، این انجمن از پیشرفت خوبی تا کنون برخوردار بوده و واحدهایی را برای محرومان احداث کرده اند.

کد خبر 3597809

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha