۳۰ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۲۴

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان:

نگرش حاکم بر شورای شهر اصفهان در خصوص رسانه‌ها تعاملی است

نگرش حاکم بر شورای شهر اصفهان در خصوص رسانه‌ها تعاملی است

اصفهان - رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: نگرش حاکم بر شورای اسلامی شهر در بحث رسانه‌ها نگاهی تعاملی و منطقی است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا امینی ظهر دوشنبه در نشست صمیمی معاون سیما و مدیران بیش از ۱۰ شبکه سراسری در آستانه هفته نکوداشت اصفهان با بیان اینکه اصفهان شهر شهیدان نامدار، دانشمندان و بزرگان تاریخ ایران اسلامی است، اظهار داشت: همچنین باید توجه داشت که اصفهان با دارا بودن یک نوزدهم جمعیت کل ایران ۱۰ درصد جانبازان، ایثارگران و آزادگان کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه اصفهان علاوه بر ظرفیت‌های تاریخی مرکز فعالیت‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور نیز بوده است، افزود: آثار تاریخی اصفهان میراث و امانتی است که باید به خوبی آن را حفظ و حراست و به همه جهانیان معرفی کرد تا ظرفیت اقتصاد پاک گردشگری در این شهر تقویت شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان همچنین با تاکید بر اینکه سال‌هاست که نگاه برخوردار به اصفهان زمینه ساز عدم احقاق حقوق مردم این شهر شده است، ابراز داشت: در این میان باید توجه داشت که نقش صدا و سیما برای تحقق حقوق مردم اصفهان بی بدیل است و رسانه باید با نشان دادن واقعیت‌های اصفهان توجه مسئولان را نسبت به نیازهای این شهر جلب کند.

وی با اشاره به اینکه همه جای ایران برای ما عزیز و قابل احترام است، گفت: مسایل قومیتی در جایگاه اجتماعی هیچ مزیتی را قایل نمی‌شود و هیچ قوم و طایفه‌ای در کشور بر دیگری برتری ندارد و متاسفانه دامن زدن به برخی از اختلافات منجر به مشکلاتی در اصفهان شده که مهم‌ترین آن سبب بر هم خوردن طومار هزار ساله شیخ بهایی شده است.

امینی در ادامه با اشاره به اینکه نحوه پذیرایی مسئولان اصفهان از مهمانان نیز در تقویت نگاه برخورداری این شهر تاثیر بسزایی داشته است، اضافه کرد: این در حالی است که بدنه شهری اصفهان دارای چالش‌ها و کمبودهای اساسی است و این امر از چشم مهمانان به دور می‌ماند.

وی با اشاره به اینکه ایجاد حس رقابت بین شهرهای حوضه آبریز زاینده رود که منجر به فصلی شدن این رودخانه شده مسئولان شهری را مورد سوال و انتقاد شهروندان قرار داده است، افزود: این در حالی است که اقدام بر اساس فرمایشات سلیقه‌ای مدیران زمینه ساز ایجاد معضلات زیست محیطی و همچنین وارد آمدن خسارات بسیاری به کشاورزان پایین دست شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه فرونشست برخی از شهرها و افسردگی شهروندان و به ویژه در بین اقشار کم درآمد جامعه از دیگر عواقب خشکی زاینده رود است، ابراز داشت: از این رو از مسئولان رسانه‌ای درخواست داریم با نشان دادن واقعیت‌های اصفهان نگاه عموم مردم و مسئولان دیگر شهرها را به اصفهان تغییر دهند.

وی با اشاره به اینکه ما از رسانه‌ها انتظار تبلیغات نداریم، افزود: باید زمینه‌ای ایجاد شود که اشکالات را با منطق به مردم اطلاع رسانی کنند.

امینی با بیان اینکه نگاه حاکم بر شورای اسلامی شهر در بحث رسانه‌ها نگاهی تعاملی و منطقی است، ادامه داد: رسانه‌ای بودن اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان و همچنین تعامل خوب شهردار اصفهان با رسانه‌ها بسیاری از چالش‌های ارتباطی مسئولان با مردم را برطرف کرده و ازاین رو می‌توان بهترین بهره برداری را از رسانه برای کاهش چالش‌های اصفهان داشته باشیم.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه پرهیز از مسایل سیاسی و کناره گیری از جناح‌داری‌های سیاسی در شهرداری موجب شده است و تا اعتماد مردم به حاکمیت در مدیریت شهری اصفهان افزایش یابد، افزود: در این شرایط استعدادها به خوبی شناسایی و بکارگیری شده است و اصفهان را رو به پیشرفت می‌بینیم.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه عدم توجه دولت به شهرداری‌ها و تعهداتی که داشته است موجب ورود ضایعات اساسی به شهر اصفهان شده است، گفت: در این میان می‌توان از عدم تحقق تعهدات دولت نسبت به سازمان اتوبوسرانی اشاره کرد چراکه عمر ناوگان از سه به هشت سال افزایش یافته و این امر آسیب‌های زیادی را به شهر اصفهان وارد کرده است.

کد خبر 3602324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha