۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۲۹

معاون استاندار کرمان:

آمادگی کامل برای میزبانی از رئیس جمهور در کرمان وجود دارد

آمادگی کامل برای میزبانی از رئیس جمهور در کرمان وجود دارد

کرمان - معاون استاندار کرمان از آمادگی کامل برای میزبانی از کاروان تدبیر و امید در دیار کریمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ذکااسدی صبح چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان کرمان، با اشاره به سفر رئیس جمهور طی روزهای آینده به کرمان، اظهار کرد: باید تمهیدات لازم برای میزبانی مناسب از کاروان تدبیر و امید اندیشیده شود.

وی با اشاره به روحیه مهمان نوازی کرمانی ها، گفت: امیدواریم بتوانیم از رئیس جمهور و دولت مردان به خوبی استقبال کنیم.

ذکااسدی با اشاره به اهمیت استقبال های مردمی از مقامات در دنیا، افزود: این مسئله نشاندهنده پشتیبانی مردم از نظام است.

وی با اشاره به اینکه این سفر برکات اقتصادی، فرهنگی و معنوی برای استان کرمان به همراه خواهد داشت، ادامه داد: کرمان آمادگی کامل برای میزبانی از رئیس جمهور و هیئت دولت را دارد.

ذکااسدی عنوان کرد: مقام معظم رهبری نیز در خصوص سفرهای استانی به منظور ایجاد ارتباط مستقیم مردم و مسئولان تاکید دارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان در ادامه به بحث پیرامون وضعیت مدارس این استان پرداخت و افزود: نیازمند مشارکت پررنگ تر خیران مدرسه ساز هستیم.

ذکااسدی عملکرد آموزش و پرورش برای اسکان مسافران نوروزی در کرمان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: کرمان در این زمینه رتبه برتر کشوری را کسب کرده است.

وی بر لزوم نهادینه شدن فرهنگ اقتصاد مقاومتی در بین دانش آموزان گفت: پایه گذاری این مساله در مدارس باعث تحقق اقتصاد مقاومتی می شود.

ذکااسدی با اشاره به عنوان سال جاری تصریح کرد: باید در این زمینه به صورت جدی عمل کرده و کارهای اساسی صورت پذیرد.

وی خواستار برنامه ریزی برای رفع نیازهای علمی دانش آموزان در کلاس های برنامه ای شد و افزود: برگزاری کلاس های فوق برنامه باعث بروز مشکلاتی شده است.

وی این دیدگاه که دانش آموزان به منظور رشد علمی باید در کلاس های فوق برنامه شرکت کنند را نادرست دانست و گفت: این امر باعث شده که خاصیت کلاس های برنامه های کاهش پیدا کند.

 

کد خبر 3616517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha