پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

داعش از ساختار تشکیلاتی خود رونمایی کرد

داعش از ساختار تشکیلاتی خود رونمایی کرد

گروه تروریستی داعش برای اولین بار ساختار تشکیلاتی خود و نقش و مسئولیت افراد و جایگاه ایالت ها و دفاتر مختلف را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری المیادین، داعش ضمن تاکید بر جایگاه محوری "شورای مشورتی" که در بسیاری از مواقع مسئولیت های سرکرده این گروه را ایفا می کند، خاطر نشان کرد که تشکیلات آن شامل ۳۵ ایالت در کشورهای مختلف است که ۱۹ ایالت در سوریه و عراق و ۱۶ ایالت در کشورهای دیگر قرار دارد.

این گروه تروریستی تاکید کرد که نهادها و دفاتر رسمی آن شامل دایره مهاجرت، دایره امور اسرا و آنچه که این گروه از آن با نام "شهدا" یاد کرد، دفتر پژوهش ها و مطالعات، دایره ایالت های دور دست و دفاتر روابط عمومی و عشائر است.

داعش درباره دفاتر تشکیلاتی هم که نقش وزارتخانه ها را ایفا می کنند، اظهار داشت که این دفاتر شامل "دفتر قضاوت و مظالم"، "دفتر دعوتگری و مساجد"، "دفتر جذب نیرو"، "دفتر بیت المال"، "دفتر آموزش"، "دفتر کشاورزی"، "دفتر فیء و غنائم"، "دفتر حسابرسی"، "دیوان زکات"، "دیوان امنیت عمومی"، "دیوان رسانه ها ای"، "دیوان بهداشت" و "دیوان خدمات" است.

گروه تروریستی داعش همچنین مدعی شده است که "ابو بکر بغدادی" سرکرده این گروه مردم را به پایبندی به شرایع دینی دعوت کرده و احکام الهی را اجرا می کند و ضمن عمل به دین و ترویج آن، ارتش هایی را برای دفاع از اراضی اسلامی آماده کرده است.

کد خبر 3707454

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • محمود محمدی ۱۴:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
      0 0
      دفتر مظالم وامنیت از عالی ترین دفاتر سازمانی تروریست ها است ،بالاخره جهان آنقدر باترور جدا از هرگونه گرایش های ذهنی میجنگد ،تاترور درهر قالبی به خصوص اندیشه الهی محو شود،وگروهک های ترور به حداقل رسیده ودست از کشتار بردارند.
    • مهدی نجفی ۲۱:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۸
      0 0
      ای کاش که این هاسر عقل آمده ودست از آدم کشی بردارند