۲۴ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۳۲

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان:

مسئولان دستگاه های اجرایی از ایثارگران دفاع مقدس غافل نباشند

مسئولان دستگاه های اجرایی از ایثارگران  دفاع مقدس غافل نباشند

آستارا - مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان گفت : حمایت از جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس از وظایف همه مسئولان دستگاه های اجرایی است و نباید از آن غافل شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم طاهرنژاد بعد از ظهر پنج شنبه در مراسم معارفه سرپرست جدید اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان مرزی بندر آستارا با بیان اینکه ما مدیون ایثارگری و شهادت طلبی رزمندگان و جانبازان  دوران دفاع مقدس هستیم و باید در حفظ  آرمان ها و افکار و اندیشه های سالم این عزیزان تلاش کنیم، اظهار کرد :  تکریم خانواده شهدا و ایثارگران  وظیفه همگانی و ملی است.

وی با تاکید بر اینکه جامعه امروز همچنان  نیاز به ارزش های  ایثارگری و شهادت دارد ، گفت : دفاع مقدس باید در قالب برنامه های  فرهنگی مناسب  به خوبی برای نسل های جدید  تبیین شود.

  طاهر نژاد افزود : باید با رفتار و اعمال خود، اندیشه  متعالی شهیدان والا مقام را در جامعه  حفظ کنیم.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان تصریح کرد :  با اهتمام  به حل مشکلات خانواده های شهدای گرانقدر  و ایثارگران و جانبازان می توانیم بخشی از دین خود را به شهدا و امام شهدا ادا کنیم.

وی سرکشی به خانواده های شهدا در سر تا سر استان گیلان را یادآور شد و گفت : سرکشی به خانواده های شهدا و ایثارگر با رویکرد فرهنگی و ملی انجام می گیرد و در همین راستا سعی شده در زمینه  سرکشی به خانواده های شهدا و پیگیری  مشکلات آنها از همه  توان استان و شهرستان ها استفاده شود.

در پایان این مراسم  حجت الاسلام والمسلمین  اصغر  ابراهیمی به عنوان سرپرست جدید  اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان مرزی بندر آستارا معرفی شد.

شهرستان مرزی بندر آستارا ۱۶۲ شهید، ۶۱۵ جانباز پنج تا ۷۰ درصد  و ۷۱ آزاده را تقدیم آرمان های انقلاب اسلامی و نظام مقدس  جمهوری اسلامی ایران کرده است.

کد مطلب 3713522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha