به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل تیرانداز، عصر دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان رامیان، اظهار کرد: در سطح استان ۳۶۲ آموزشگاه آزاد، ۲۰۵ کارگاه آموزش روستایی و سه مرکز جوار دانشگاه به همراه مراکز متعدد دیگری امر آموزشهای فنی و حرفه ای را به همه افراد عادی و تحصیل کرده به عهده دارند.
تیر انداز با بیان اینکه حدود سه درصد آموزش های سطح کشور را سازمان فنی و حرفه ای برگزار می کند، افزود: ظرفیت پذیرش سالیانه ۳۹ هزار نفر را در استان گلستان برای آموزش و ارائه خدمات داریم.
وی با بیان که کارگاه هایی همچون رباتیک، گرمایشی و سرمایشی، طراحی و تحلیل سیستم را داریم، ادامه داد: UPVC و برنامه نویسی CNC، برق کار صنعتی، CNG و نصب آن را به همراه آموزش های متعدد دیگری برای ارائه خدمت در سازمان به متقاضیان و ارائه مدرک معتبر در صورت قبولی داریم.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای گلستان گفت: آمادگی برگزاری سمینارها و همایش های یک تا سه روزه را در شهرستان ها برای آموزش افراد که می خواهند وارد بازار کار شوند را داریم.
وی افزود: هرم مراجعان به سازمان امروزه برعکس شده و حتی خانم های خانه دار نیز جزو مراجعان به این سازمان برای آموزش و کارآموزی هستند.
نظر شما