به گزارش خبرنگار مهر، نادر دست نشان عصر امروز یکشنبه در نشست خبری پیش از بازی تیمش در برابر تراکتور سازی تبریز اظهار کرد: هفته گذشته ما یک امتیاز خوب را در بازی با صبای قم کسب کردیم و اگر در نیمه دوم قدر موقعیتهای خود را بهتر می دانستیم، می توانستیم پیروز میدان باشیم.
وی با تاکید دوباره اینکه تیم انگیزه های زیادی برای پیروزی دارد، عنوان کرد: یار دوازدهم ما تماشاچیان هستند که همیشه همراه و حامی ما بوده اند و امیدواریم تا با حمایت این تماشاچی ها و انگیزه ای که بین بازیکنانمان وجود دارد، بتوانیم هر سه امتیاز این بازی را کسب کنیم و نخستین سه امتیاز لیگ برتر را به دست آوریم.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم نفت آبادان «محمد شادکام» و «عقیل اعتمادی» دو بازیکن مصدوم تیم نفت هستند که در بازی فردا مقابل تیم تراکتورسازی تبریز حاضر نیستند. این بازیکنان که در بازی مقابل صبای قم مصدوم شدند شانس حضور در بازی فردا را در اختیار نخواهند داشت.
«کیم گوهایوان» بازیکن کره ای نیز که قدری مصدومیت دارد مصمم است تا به بازی فردا برسد تا نخستین بازیکن کره ای لیگ فوتبال ایران باشد.
از سری رقابت های هفته دوم لیگ برتر باشگاه های کشور، فردا دوشنبه یازدهم مردادماه، تیم فوتبال صنعت نفت آبادان از ساعت ۲۰ و ۴۵ دقیقه در ورزشگاه تختی آبادان به مصاف تیم تراکتورسازی تبریز می رود.
نظر شما