پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۱۷

رئیس سازمان بهزیستی:

آزمایش ژنتیک برای ازدواج اجباری شد

آزمایش ژنتیک برای ازدواج اجباری شد

رئیس سازمان بهزیستی با بیان اینکه تلاش بر معلول‌زدایی است، گفت:‌ برای جلوگیری از این وضعیت در برنامه ششم توسعه کشور آزمایش ژنتیک پیش از ازدواج و مشاوره‌های مربوطه اجباری شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، انوشیروان محسنی بندپی با تاکید بر حمایت از کودکان بی‌سرپرست اظهار کرد: این افراد کسانی هستند که زبان گویا و مطالبه‌گر ندارند و به دلیل قرارگرفتن در فرصت‌های نابرابر، نیازمند کمک، آموزش و حمایت هستند و سازمان بهزیستی به عنوان بخشی از بدنه حاکمیت موظف است مطالبات آنان را مورد پیگیری قرار دهد.

وی افزود: سازمان بهزیستی همه تلاش و هدف سازمانی خود را بر اساس محور پیشگیری بروز و شیوع آسیب‌های اجتماعی قرار داد و در ارائه خدمات تخصصی و اجتماعی، توانبخشی و اجتماعی توانست از دستگاه‌های برتر اجرایی در جشنواره شهید رجایی سال جاری قرار گیرد.

رئیس سازمان بهزیستی با تاکید بر اینکه سرپرستی و نگهداری از کودکان بی‌سرپرست وظیفه حاکمیت است، خاطرنشان کرد: با محدود بودن منابع مالی دولت، کمک افراد نیک‌اندیش و خیر می‌تواند تامین‌کننده بخش وسیعی از نیازهای این افراد باشد.

وی با اشاره به سنگ‌اندازی در مسیر افراد خیراندیش اظهار کرد: راه را برای کمک افراد خیر هموار کنیم و با سنگ‌اندازی و وقت کشی جلوی شکوفایی نیت‌های نیک و بشردوستانه خیرین را نگیریم.

محسنی بندپی افزود: تلاش سازمان بهزیستی بر معلول‌زدایی است و برای جلوگیری از این وضعیت در برنامه ششم توسعه کشور آزمایش ژنتیک پیش از ازدواج  و مشاره‌های مربوطه اجباری شد.

کد خبر 3758871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha