به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «اشتون کارتر» وزیر دفاع آمریکا روز چهارشنبه با «افیگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در لندن دیدار و گفتگو کرد.
«پیتر کوک» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا طی بیانیه ای اعلام کرد که دو طرف در این دیدار پیرامون شماری از موضوعات منطقه از جمله داعش و ایران گفتگو کردند.
همکاری های سایبری و دیگر زمینه های همکاری مشترک از دیگر محورهای دیدار وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اشتون کارتر بود. کارتر در این دیدار بر پایبندی آمریکا به حمایت نظامی از رژیم صهیونیستی و تداوم روابط نزدیک دو طرف تاکید کرد.
پنتاگون پیش از این اعلام کرده بود که وزیر دفاع آمریکا در سفر به انگلیس با همتایان ترک و اوکراینی خود و نیز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی دیدار خواهد کرد.
گفتنی است که این دیدار در حاشیه اجلاس نیروهای پاسدار صلح سازمان ملل که لندن میزبان آن بود انجام شد.
رژیم صهیونیستی سالانه ۳.۱ میلیارد دلار کمک های نظامی از آمریکا دریافت می کند و بزرگترین دریافت کننده این کمک ها در سطح جهان است.
نظر شما