به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز جمعه علی جنتی با همراهی استاندار کردستان و شماری دیگر از مدیران استان از سینما شیدا سنندج بازدید کرد و از نزدیک در جریان مشکلات آن قرار گرفت.
سینما شیدا سنندج که از سوی بخش خصوصی مدیریت می شد، بیش از دو دهه است در سنندج فعال بوده ولی به دلیل فرسوده بودن نیازمند بازسازی است.
در جریان این بازدید مدیر و ماکل سینما شیدا توضیحاتی در خصوص وضعیت این پروژه را اعلام کرد و خواستار ارائه کمک از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای بازسازی آن شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این بازدید با اشاره به لزوم حضور بیشتر بخش خصوصی در حوزه سینما، گفت: در حال حاضر وضعیت سنما رونق پیدا کرده است و توجیه خوبی برای حضور و سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد.
علی جنتی با اشاره به ظرفیت و موقعیت سینما شیدا سنندج، یادآور شد: ما آمادگی داریم تا سرمایه گذار سینما شیدا را کمک کنیم و از مسئولان استان کردستان نیز انتظار داریم که این حوزه را کمک کنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر دو روزه خود به استان کردستان علاوه بر دیدار با اصحاب فرهنگ و هنر، حضور در اختتامیه جشنواره تئاتر بین المللی خیابانی مریوان از وضعیت تالار مرکزی سنندج بازدید و با مسئولان استان نیز دیدار و گفتگو کرد.
نظر شما