۲۵ مهر ۱۳۹۵، ۸:۵۶

ولادیمیر پوتین:

هند و روسیه در بازسازی افغانستان نقش بیشتری ایفا می کنند

هند و روسیه در بازسازی افغانستان نقش بیشتری ایفا می کنند

رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که دهلی و مسکو در نظر دارند تا در بازسازی افغانستان نقش بیشتری را ایفا کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «بخدی»، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه که برای شرکت در اجلاس بریکس در هند به سر می برد، گفت که مسکو و دهلی سطح همکاری شان را در افغانستان افزایش می دهند تا نقش بیشتری در بازسازی این کشور ایفا کنند.

وی افزود: تا زمانی ‌که اوضاع امنیتی در افغانستان بهبود نیابد، روسیه و هند همچنان در مورد امنیت منطقه نگران هستند.

رئیس جمهوری روسیه همچنین گفت که هنوز هم وضعیت افغانستان نگران کننده است و اقدامات جدی و قاطع نیاز است تا این کشور بتواند با مشکلاتی چون تروریسم، افراط گرایی و قاچاق مواد مخدر به صورت جدی مبارزه کند.

وی اعلام کرد: روسیه و هند علاقمند هستند تا با پیروی از قوانین بین المللی در امر آشتی ملی در افغانستان نقش داشته باشند و همکاری های سازنده چند جانبه بیشتری را با این کشور داشته باشند.

انتظار می رود که سطح همکاری های هند و روسیه در زمینه های امنیت، مبارزه با مواد مخدر و تروریسم، توسعه اجتماعی و بهبود اقتصاد در افغانستان افزایش یابد.

به گفته پوتین، کشورش آماده است که افغانستان را در بخش تامین ثبات و امنیت کمک کند.

رئیس جمهور روسیه همچنین گفت که سازمان همکاری شانگهای نقش عمده ای در توسعه افغانستان دارد چرا که  بلوک اقتصادی، سیاسی و امنیتی اروپا- آسیا دائما در حال گسترش است و هند و پاکستان نیز امسال به این گروه می پیوندند.

کد خبر 3796425

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha